Бізнес-план переробки меду в Україні: правильно оформимо роботу пасічників
614

Бізнес-план переробки меду в Україні: правильно оформимо роботу пасічників

Бізнес-план переробки меду в Україні складений компанією Pro Capital Investment після вивчення інвестиційного та експортного потенціалу відповідного ринку. Готовий бізнес-план переробки меду в Україні можна придбати на сайті компанії

Про корисні властивості меду давно і широко відомо. Саме тому даний солодкий продукт користується дедалі більшою популярністю в умовах глобального поширення споживчого тренду правильного харчування.

Ознайомтеся з типовою структурою бізнес-плану за стандартами UNIDO

Для українських бджолярів та переробників мед є ще і стабільним джерелом доходу, оскільки, за умови правильної передпродажної підготовки, він добре продається як всередині країни, так і на експорт. У 2020 році на міжнародний ринок реалізовано 81,1 тис. Тонн українського меду на суму майже 140 млн доларів США, що дозволило нашій країні вийти на друге місце в світі за цим показником.

Вас може зацікавити бізнес-план виробництва ефірних масел в Україні

 

Найбільшими споживачами меду з України стали Польща, Німеччина, США і Бельгія.

Бізнес-планом переробки меду в Україні від компанії Pro Capital Investment передбачено створення підприємства, здатного випускати до 20 тонн розфасованого і готового до продажу продукту на добу.

Етапами реалізації проекту є:

  • реєстрація підприємства і отримання всіх необхідних документів для початку економічної діяльності;
  • придбання і ремонт виробничого приміщення;
  • монтаж, налагодження і запуск лінії переробки меду;
  • сертифікація системи менеджменту безпеки харчової продукції.

На сайті доступний до покупки готовий бізнес-план підприємства по переробці меду - ознайомтеся зі структурою проекту

Для реалізації бізнес-плану переробки меду в Україні необхідно трохи більше одного мільйона євро. Із загального обсягу початкових інвестицій найбільш ємною статтею витрат стане закупівля сировини для переробки - 63,6%, на придбання виробничого обладнання піде 19,1% грошей, на купівлю комерційної нерухомості - 7,7%, інші витрати - менше 10%.

Фінансові розрахунки, зроблені в рамках бізнес-плану переробки меду в Україні, свідчать про те, що рентабельність продажів підприємства складе 24%, а період окупності з урахуванням дисконту не перевищить півтора року.

Також прочитайте про бізнес-план вирощування лаванди

дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами