Дослідження ринку квашених овочів в Україні. 2021 рік

Дослідження ринку квашених овочів в Україні. 2021 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2021 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 2
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
6050 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку квашених овочів в Україні у 2018-2020 роках. У ході аналізу було охарактеризовано тенденції розвитку ринку квашених овочів, досліджено показники виробництва та реалізації. Також у ході аналізу було виявлено споживчі переваги. З вищепереліченого було зроблено висновки.
Збільшення міського населення в країнах, що розвиваються, відсоток якого перевищує 50%, впливає на зростання торгівлі фруктами та овочами. Зокрема оператори ринку квашених овочів відзначають збільшення попиту і на цю продукцію. Водночас зростає і кількість виробників квашених овочів. Зі зростанням інтересу споживачів до таких овочів виробники розширюють асортиментну лінійку. Соління виробляють як середні, так і дрібні підприємства, багато з яких таким чином змогли вийти на новий ринок та одночасно вирішити проблеми з надлишком овочів.
Виробництво квашеної продукції має безліч переваг (простота рецептури, доступність обладнання, можливість реалізовуватись на невеликих площах, невеликі витрати на сировину за умови власного виробництва, тривалий термін зберігання).
Реалізувати власну продукцію можна як через ринки, виставки, ярмарки, так і супермаркети, які є основною мережею збуту. Водночас головна умова – виробництво відповідно до технічного регламенту та якості товару.
Виробництво квашеної капусти безпосередньо пов'язане з вирощуванням та врожайністю білокачанної капусти, з якої безпосередньо робиться квашення. Незважаючи на те, що вона досить стійка до холоду, на різних етапах вирощування вона потребує різного температурного режиму. Також дана рослина вимагає великої кількості світла і дуже вимоглива до вологи та родючості ґрунту.
У 2019 році темпи приросту виробництва значно знизилися в порівнянні з 2018. Це може бути пов'язане з аномально спекотним літом, внаслідок чого врожай білокачанної капусти був меншим (температура вище +25С негативно впливає на формування качанів, що може призвести до їх розтріскування).

 

Детальний зміст:

1. Аналіз тенденцій розвитку ринку
2. Виробництво та реалізація квашених овочів
3. Споживчі переваги
4. Висновки

Перелік графіків і діаграм:

1. Обсяг виробництва квашеної капусти в Україні за 2017–2020 рр., т
2. Обсяг реалізації квашеної капусти в Україні за 2017-2020 рр., т

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами