in stock

Аналіз ринку свіжого м'яса в Україні. 2022 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Липень 2022 року
Кількість сторінок: 19, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 12
Таблиць: 9
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
33050 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку свіжого м’яса в Україні та закордоном.

Ринок м'яса в останні роки демонструє поступове зменшення за рахунок зростання експорту та зменшення імпорту. З 2018 року експорт курятини нарощує обороти. Це можна пояснити за рахунок того, що останніми роками МХП (Миронівський Хлібопродукт – найбільший виробник курятини в Україні) активно розширює ринки збуту, у тому числі й у країнах MENA – регіон у складі країн Близького Сходу та Північної Африки. Виробництво яловичини значно поменшало за останні 3 роки. Ринок свинячого м'яса у 2020 році збільшився на 23%.

В Україні завищено споживання курятини – це характерно для країн із низьким доходом – курятина менш дорога з досліджуваних видів м'яса. У контексті зростання доходів населення можна говорити про потенційне зниження 10-15%.

Яловичина вважається м'ясом для населення з високим рівнем доходу, тому Польща та Румунія є адекватними орієнтирами для розрахунку п'ятирічної перспективи. Реальні перспективи зростання споживання на рівні 20-30 відсотків від поточної потреби.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку
2. Тенденції розвитку ринку
3. Висновки та рекомендації

Перелік таблиць:

1. Річне споживання м’яса на душу населення в Україні, Польші та Румунії 2021 р.
2. Експортери курятини
3. Імпортери курятини
4. Експортери яловичини
5. Імпортери яловичини
6. Імпортери свинини
7. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2019
8. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2021
9. ТОП-реалізатори 2019
10. ТОП-реалізатори 2020
11. Порівняльний аналіз цін на куряче стегно
12. Порівняльний аналіз цін на свинячий ошийок

Перелік графіків і діаграм:

1. Річне споживання м’яса на душу населення в Україні, Польші та Румунії 2021р
2. Експортери курятини
3. Імпортери курятини
4. Експортери яловичини
5. Імпортери яловичини
6. Імпортери свинини
7. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2019
8. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2021
9. ТОП-реалізатори 2019
10. ТОП-реалізатори 2020
11. Порівняльний аналіз цін на куряче стегно
12. Порівняльний аналіз цін на свинячий ошийок

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами