Дата підготовки: | Липень 2022 року |
Кількість сторінок: | 19, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 12 |
Таблиць: | 9 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку свіжого м’яса в Україні та закордоном.
Ринок м'яса в останні роки демонструє поступове зменшення за рахунок зростання експорту та зменшення імпорту. З 2018 року експорт курятини нарощує обороти. Це можна пояснити за рахунок того, що останніми роками МХП (Миронівський Хлібопродукт – найбільший виробник курятини в Україні) активно розширює ринки збуту, у тому числі й у країнах MENA – регіон у складі країн Близького Сходу та Північної Африки. Виробництво яловичини значно поменшало за останні 3 роки. Ринок свинячого м'яса у 2020 році збільшився на 23%.
В Україні завищено споживання курятини – це характерно для країн із низьким доходом – курятина менш дорога з досліджуваних видів м'яса. У контексті зростання доходів населення можна говорити про потенційне зниження 10-15%.
Яловичина вважається м'ясом для населення з високим рівнем доходу, тому Польща та Румунія є адекватними орієнтирами для розрахунку п'ятирічної перспективи. Реальні перспективи зростання споживання на рівні 20-30 відсотків від поточної потреби.
1. Загальна характеристика ринку
2. Тенденції розвитку ринку
3. Висновки та рекомендації
1. Річне споживання м’яса на душу населення в Україні, Польші та Румунії 2021 р.
2. Експортери курятини
3. Імпортери курятини
4. Експортери яловичини
5. Імпортери яловичини
6. Імпортери свинини
7. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2019
8. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2021
9. ТОП-реалізатори 2019
10. ТОП-реалізатори 2020
11. Порівняльний аналіз цін на куряче стегно
12. Порівняльний аналіз цін на свинячий ошийок
1. Річне споживання м’яса на душу населення в Україні, Польші та Румунії 2021р
2. Експортери курятини
3. Імпортери курятини
4. Експортери яловичини
5. Імпортери яловичини
6. Імпортери свинини
7. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2019
8. Структура продажів м’яса в Україні каналами 2021
9. ТОП-реалізатори 2019
10. ТОП-реалізатори 2020
11. Порівняльний аналіз цін на куряче стегно
12. Порівняльний аналіз цін на свинячий ошийок