Дата підготовки: | Жовтень 2017 року |
Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 5 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
М'ясні консерви - це продукт, який користується регулярним попитом серед цільової аудиторії покупців. Для деяких такий продукт виступає основним при прийомі їжі, інші розглядають його, як зручний варіант під час подорожей і поїздок, треті - використовують його як закуску на додаток до основної страви.
Основними продуктами ринку м'ясної консервації є тушковане м'ясо і паштет.
Ринок в більшості формується за рахунок внутрішнього виробництва вітчизняними підприємствами. З 2015 по 1 половину 2017 року обсяги виробництва на ринку падали, що призвело до падіння ємності ринку м'ясних консервів.
1. Загальні тенденції на ринку м'ясних консервів
2. Виробництво м'ясних консервів в Україні
3. Зовнішньоекономічна діяльність на ринку м'ясних консервів
4. Споживчі переваги
5. Прогнозні тенденції на ринку м'ясних консервів України
1. Розрахунок місткості ринку м'ясних консервів в Україні в 2014-1 пол. 2017 рр., тис. тонн
1. Сегментація ринку м'ясних консервів за видами сировини,%
2. Виробництво м'ясних консервів в Україні, тис. тонн
3. Зовнішньоекономічна діяльність на ринку м'ясних консервів в 2014-1 пол. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тонн
4. Зовнішньоекономічна діяльність на ринку м'ясних консервів в 2014-1 пол. 2017 рр. в грошовому вираженні, тис. дол.
5. Структура експорту та імпорту м'ясних консервів в 2016 р. по країнам в натуральному вираженні,%