in stock

Аналіз ринку макаронних виробів без начинки в Україні. 2018 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Березень 2019 року
Кількість сторінок: 38, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 28
Таблиць: 11
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська
12250 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітиками Pro-Consulting був проведений аналіз ринку макаронних виробів без начинки в Україні за 2016-2018 рр. Були розглянуті сегменти макаронних виробів без начинки з вмістом яєць і без яєць.

В рамках дослідження були розраховані показники ємності ринку в 2016 - 2018 роках. Визначені основні оператори ринку, проведена їх сегментація регіонально і по сегментам, наведені середні ціни на ринку, проведено аналіз ціноутворення на ринку макаронних виробів без начинки в Україні, визначені фактори, що впливають на формування ціни. У звіті представлений аналіз зовнішньої торгівлі на ринку макаронних виробів без начинки, розглянуто споживання продукції на ринку. Виділені можливі канали збуту макаронних виробів.

На підставі проаналізованих даних були розраховані прогнозні показники ємності ринку в 2019-2021 рр. Також огляд включає аналіз інвестиційної привабливості галузі та SWOT-аналіз ринку макаронних виробів без начинки в Україні, розглянуті ризики та бар'єри виходу на ринок.

В останні роки на ринку макаронних виробів без начинки спостерігається зміна переваг споживачів, а саме фіксується підвищення попиту на дорогі та якісні макарони, розвивається тенденція популяризації, зокрема збільшення продажів нішевих продуктів, таких як макаронні вироби без глютену.

Динаміка виробництва макаронних виробів у натуральному виразі за період 2016 – 2017 рр. була негативною. В 2017 році виробництво макаронів знизилось на -13%, а в 2018 році виробництво зросло на 0,3%. Основними причинами зниження виробництва є перехід частини населення на споживання імпортних макаронних виробів, інша частина населення зменшила споживання макаронів, замінивши їх картоплею і крупами.

 

 

Аналітиками Pro-Consulting був проведений аналіз ринку макаронних виробів без начинки в Україні за 2016-2018 рр. Були розглянуті сегменти макаронних виробів без начинки з вмістом яєць і без яєць.

В рамках дослідження були розраховані показники ємності ринку в 2016 - 2018 роках. Визначені основні оператори ринку, проведена їх сегментація регіонально і по сегментам, наведені середні ціни на ринку, проведено аналіз ціноутворення на ринку макаронних виробів без начинки в Україні, визначені фактори, що впливають на формування ціни. У звіті представлений аналіз зовнішньої торгівлі на ринку макаронних виробів без начинки, розглянуто споживання продукції на ринку. Виділені можливі канали збуту макаронних виробів.

На підставі проаналізованих даних були розраховані прогнозні показники ємності ринку в 2019-2021 рр. Також огляд включає аналіз інвестиційної привабливості галузі та SWOT-аналіз ринку макаронних виробів без начинки в Україні, розглянуті ризики та бар'єри виходу на ринок.

В останні роки на ринку макаронних виробів без начинки спостерігається зміна переваг споживачів, а саме фіксується підвищення попиту на дорогі та якісні макарони, розвивається тенденція популяризації, зокрема збільшення продажів нішевих продуктів, таких як макаронні вироби без глютену.

Динаміка виробництва макаронних виробів у натуральному виразі за період 2016 – 2017 рр. була негативною. В 2017 році виробництво макаронів знизилось на -13%, а в 2018 році виробництво зросло на 0,3%. Основними причинами зниження виробництва є перехід частини населення на споживання імпортних макаронних виробів, інша частина населення зменшила споживання макаронів, замінивши їх картоплею і крупами.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку макаронних виробів (без начинки) в Україні
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2016 - 2018 гг. (тенденції, проблеми, фактори впливу на ринок)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок місткості ринку (виробництво + імпорт - експорт) в 2016 – 2018 рр., в натуральному (тони) та грошовому виразі (грн.) - оціночно
2. Динаміка виробництва на ринку макаронних виробів без начинки в 2016 – 2018рр.
2.1 Динаміка виробництва продукції в натуральному виразі (тис. тон)
2.2 Динаміка виробництва продукції в грошовому виразі (грн.) - оціночно
3. Основні оператори ринку макаронних виробів (без начинки) в Україні
3.1 Основні оператори ринку (виробники), їх опис, контакти і ТМ, під якими реалізовують свою продукцію
3.2 Сегментація та структурування основних операторів ринку (за сегментами, регіонально)
3.3 Долі основних виробників на ринку
4. Зовнішня торгівля на ринку макаронних виробів без начинки в Україні в 2016 – 2018 рр.
4.1. Експорт продукції в 2016 – 2018 рр.
4.2. Імпорт продукції в 2016 – 2018 рр.:
об’єм в натуральному і грошовому виразі
5. Ціна та ціноутворення на ринку макаронних виробів без начинки в Україні
5.1 Поточні середні ціни виробників у розрізі видів макаронних виробів – на поточний момент
5.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни
6. Споживання продукції на ринку макаронних виробів в Україні
6.1. Рейтинг ТОП-10 торгівельних марок макаронних виробів (вермішель, спагеті) і вермішелі швидкого приготування – за даними з відкритих інформаційних джерел
6.2. Вподобання споживачів відносно продукції, фактори вибору макаронних виробів
7. Можливі канали збуту продукції на ринку макаронних виробів (перелік та опис основних каналів, без інформації про компанії)
8. Висновки і прогнозні показники ємності ринку в 2019-2021 рр.
9. Інвестиційна привабливість галузі
9.1 SWOT-аналіз ринкового напряму
9.2 Ризики та бар’єри виходу на ринок

Перелік таблиць:

1. Групи макаронних виробів, залежно від сорту борошна та пшениці
2. Ємність ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 2018 рр., у натуральному виразі, тис. тон
3. Ємність ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 2018 рр., у грошовому виразі, млн грн
4. Сегментація найбільших виробників макаронної продукції за видами
5. Сегментація найбільших виробників макаронної продукції за видами
6. Регіональна сегментація виробництва макаронних виробів в Україні за 2016 - 2018 роки (у розрізі областей), %
7. Основні компанії-експортери за обсягами експорту в 2016 та 2018 рр. у натуральних показниках (тис. тон) та їх долі в структурі експорту, %
8. Роздрібні поточні ціни на популярні ТМ макаронних виробів за видами, грн/кг
9. Основні критерії вибору макаронних виробів при купівлі
10. SWOT- аналіз ринкового напряму
11. Ризики та бар’єри виходу на ринок

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка середніх цін на ринку борошна пшеничного в Україні за 2016 - 2018 рр., грн/кг
2. Темпи приросту на пшеничне борошно в Україні за 2016 - 2018 рр., %
3. Елементи операційних витрат на підприємстві за 2017 рік, %
4. Долі макаронних виробів за видами (із вмістом яєць, без вмісту яєць) в 2016-2018 рр., %
5. Долі вітчизняної та імпортної продукції на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 –2018 рр., у натуральному виразі, %
6. Динаміка виробництва продукції на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 2018 рр., у натуральному виразі, тис. тон
7. Динаміка виробництва продукції на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 2018 рр., млн
8. Частка найбільших виробників макаронних виробів в Україні за 2018 р., %
9. Експорт макаронних виробів з України за період 2016 – 2018 рр., у натуральних показниках, тис. тон
10. Експорт макаронних виробів з України за період 2016 – 2018 рр., у грошових показниках, млн грн
11. Експорт макаронних виробів з України за видами за 2016 – 2018 рр., у натуральному виразі, %
12. ТОП-10 країн за обсягами експорту макаронних виробів з України за 2016-6 міс. 2018 рр., в натуральних показниках, %
13. Компанії-отримувачі макаронів з України за 2016 –2018 рр. у натуральних показниках, %
14. Імпорт макаронних виробів за 2016 – 2018 р., у натуральному виразі, тис. т
15. Імпорт макаронних виробів за 2016 – 2018 р., у грошовому виразі, млн грн
16. Географія імпорту макаронних виробів без вмісту яєць за 2016 – 2018 рр., у натуральних показниках, %
17. Географія імпорту макаронних виробів із вмістом яєць за 2016 – 2018 рр., у натуральних показниках, %
18. Середні ціни виробників на ринку макаронних виробів України за 2016 – 2018 р., грн/кг
19. Динаміка середніх квартальних цін виробників на внутрішньому ринку макаронних виробів за 2016 – 2018 р., грн/кг
20. Динаміка середньозважених експортних цін на макаронні вироби за 2016 – 2018 р., грн/кг
21. Динаміка середньозважених імпортних цін на макаронні вироби за 2016 – 2018 р., грн/кг
22. Найпопулярніші торгові марки серед макаронних виробів для споживачів станом на 2018 р.
23. Найпопулярніші торгові марки серед макаронних виробів швидкого приготування станом на 2018 р.
24. Сегментація макаронних виробів за видами станом на 2018 р., %
25. Способи реалізації макаронних виробів серед споживачів за 2018 рік, %
26. Канали збуту макаронних виробів, %
27. Канали збуту макаронних виробів
28. Прогноз розвитку ринку макаронних виробів в Україні в 2019-2021 рр. в натуральному виразі, тис. тон

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами