Дата підготовки: | Травень 2016 року |
Графіків і діаграм: | 6 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | Російська |
Щорічний обсяг випуску макаронних виробів в світі оцінюється в 12 млн тонн на рік. Головні споживачі макаронів - жителі Італії і східно-азіатських країн, що стосується України, то тут цей продукт також відомий. Вітчизняний ринок характеризується широким асортиментом товарів як українських, так і зарубіжних постачальників. Макарони використовують в приготуванні гарнірів, супів, запіканок, десертів та інших страв. Популярність макаронів на вітчизняному ринку пояснюється тим, що вони були і залишаються доступними за ціною продуктом, більш того, різноманітність форм і забарвлень позитивно впливає на частоту використання даного продукту, яка становить мінімум раз на тиждень. В цілому макаронні вироби в тому чи іншому вигляді споживає близько 95% населення, а середній українець з'їдає близько 4-5 кілограмів на рік.
Загальна характеристика
Ємність ринку.
Виробництво.
Зовнішня торгівля на ринку макаронних виробів України.
Висновки і прогнози.
1. Динаміка ємності ринку макаронних виробів України за 2013-2 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
2. Динаміка виробництва макаронних виробів України за 2013-2 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
3. Динаміка імпорту макаронних виробів України за 2013-2 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
4. Географічна структура імпорту макаронних виробів в Україну в 2 міс. 2015-2 міс. 2016р. В натуральному значенні, %
5. Динаміка експорту макаронних виробів України за 2013-2 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
6. Географічна структура експорту макаронних виробів в Україну в 2 міс. 2015-2 міс. 2016р. В натуральному значенні, %