in stock

Аналіз ринку макаронних виробів (без начинки) в Україні. 2017 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Червень 2017 року
Кількість сторінок: 38, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 26
Таблиць: 13
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська
10000 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Наразі ринок макаронних виробів має широкий асортимент продукції, представлений багатьма вітчизняними й імпортними брендами та торговими марками. Тому, виробники макаронних виробів можуть підлаштовуватися як під сегмент з обмеженим рівнем доходів, так і під заможні верстви населення. Ринок макаронних виробів в Україні є достатньо стабільним, адже завдяки співвідношенню «ціна-якість», 30-40 % споживачів обирають даний продукт в якості основної страви, інші – використовують як гарнір чи для приготування інших страв. В Україні на ринку макаронних виробів представлені три цінові сегменти: економ, середній та преміум. Місткість ринку в 2017 році зросла, що стало можливим завдяки підвищенню експортних та імпортних поставок. Макаронні вироби в Україні відносяться до першочергових продуктів харчування, проте мають достатньо багато товарів-замінників, які при збільшенні доходів населення можуть сильно вплинути на розвиток ринку макаронних виробів.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку макаронних виробів (без начинки) в Україні
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2016-1 кв. 2017 рр .. (тенденції, проблеми, фактори впливу на ринок)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку (виробництво + імпорт - експорт) в 2016-1 кв. 2017 рр .. в натуральному (кг або тони) і грошовому вираженні (грн.)
1.3. Сегментація і структурування ринку в 2016-1 кв. 2017 рр .. (частки макаронних виробів за видами: з вмістом яєць, без вмісту яєць, за походженням: частка імпортного та вітчизняного товару)
2. Динаміка виробництва на ринку макаронних виробів без начинки в 2016-1 кв. 2017 рр ..
2.1. Динаміка виробництва продукції в натуральному вираженні (кг або тони)
2.2. Динаміка виробництва продукції в грошовому вираженні (грн.)
3. Основні оператори ринку макаронних виробів (без начинки) в Україні
3.1. Основні оператори ринку (виробники), їх опис, контакти і ТМ, під якими реалізують свою продукцію
3.2. Сегментація і структурування основних операторів ринку (за сегментами, регіонально)
3.3. Частки основних виробників на ринку - за даними 2016 року
4. Зовнішня торгівля на ринку макаронних виробів без начинки в Україні в 2016-1 кв. 2017 рр ..
4.1. Експорт продукції в 2016-1 кв. 2017 рр .. (обсяги поставок, структура по сегментах: частка макаронів з вмістом яєць і без змісту, частка макаронів швидкого приготування; середні експортні ціни; географія поставок по країнах; до ТОП-10 компаній-експортерів і їх частки в структурі експорту; ТОП -5 компаній одержувачів української продукції)
4.2. Імпорт продукції в 2016-1 кв. 2017 рр. (Обсяги в натуральному і грошовому вираженні)
5. Ціна і ціноутворення на ринку макаронних виробів без начинки в Україні
5.1. Динаміка середніх цін виробників в розрізі видів макаронних виробів - на поточний момент
5.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни
6. Споживання продукції на ринку макаронних виробів в Україні
6.1. Рейтинг ТОП-10 торгових марок макаронних виробів (вермішель, спагеті) і вермішелі швидкого приготування - на підставі даних з відкритих інформаційних джерел
6.2. Переваги споживачів щодо продукції, фактори вибору макаронних виробів
7. Можливі канали збуту продукції на ринку макаронних виробів (перелік і опис основних каналів)
8. Висновки та рекомендації щодо виходу нового гравця на ринок. Прогнозні показники ємності ринку в 2017-2019 рр.
9. Інвестиційна привабливість галузі
9.1. SWOT - аналіз ринкового спрямування
9.2. Ризики і бар'єри виходу на ринок

Перелік таблиць:

1. Динаміка середніх цін на ринку борошна пшеничного в Україні за 2016-1 кв. 2017 рр., грн/кг
2. Елементи операційних витрат на підприємстві за 2016 рік, %
3. Місткість ринку макаронних виробів за 1 кв. 2016-2017 рр., т
4. Місткість ринку макаронних виробів в Україні за 1 кв. 2016-2017 рр., млн. грн.
5. Розподіл виробництва макаронних виробів в Україні за видами за 2016 – 1 кв. 2017 рр., %
6. Частка вітчизняного та імпортного виробництва представлена на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 1 кв. 2017 рр., тис. т
7. Частка вітчизняного та імпортного виробництва представлена на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 1 кв. 2017 рр., %
8. Динаміка виробництва продукції на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 1 кв. 2017 рр., тис. т
9. Динаміка виробництва продукції на ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 1 кв. 2017 рр., млн. грн.
10. Частка найбільших виробників макаронних виробів в Україні за 2016 р., %
11. Експорт макаронних виробів з України за період 2016 – 1 кв. 2017 рр., тис. т
12. Експорт макаронних виробів з України за період 2016 – 1 кв. 2017 рр., млн. грн.
13. Експорт макаронних виробів з України за видами за 2016 р., %
14. Експорт макаронних виробів з України за способом приготування за 2016 р., %
15. Імпорт макаронних виробів за 2016 – 1 кв. 2017 р., тис. т
16. Імпорт макаронних виробів за 2016 – 1 кв. 2017 р., млн. грн.
17. Географія імпорту макаронних виробів за видами у 2016 р., %
18. Середні ціни виробників на ринку макаронних виробів за 2016 – 1 кв. 2017 р., грн./кг
19. Динаміка середніх цін на ринку макаронних виробів за 2016 – 1 кв. 2017 р., грн./кг
20. Найпопулярніші торгові марки серед макаронних виробів для споживачів станом на 2016 р.
21. Найпопулярніші торгові марки серед макаронних виробів швидкого приготування станом на 2016 р.
22. Сегментація макаронних виробів за видами станом на 2016 р., %
23. Способи реалізації макаронних виробів серед споживачів, %
24. Канали збуту макаронних виробів
25. Канали збуту макаронних виробів (схема)
26. Прогноз розвитку ринку макаронних виробів в Україні в 2017-2019 рр. в натуральному вираженні, т

Перелік графіків і діаграм:

1. Групи макаронних виробів, залежно від сорту борошна та пшениці
2. Місткість ринку макаронних виробів в Україні за 2016 – 1 кв. 2017 рр., т
3. Сегментація найбільших виробників макаронної продукції за видами
4. Сегментація найбільших виробників макаронної продукції за групами
5. Регіональна сегментація найбільших виробників макаронних виробів в Україні
6. Компанії-експортери макаронних виробів з України за 2016 – 1 кв. 2017 рр., %
7. Середні експортні ціни на макаронні вироби з України за 2016 – 1 кв. 2017 рр., грн./кг
8. Географічний розподіл експортерів макаронних виробів з України за 2016 – 1 кв. 2017 рр., %
9. Компанії-отримувачі макаронних виробів з України за 2016 – 1 кв. 2017 рр., %
10. Роздрібні ціни на популярні ТМ макаронних виробів за видами, грн./кг
11. Основні критерії вибору макаронних виробів при купівлі, станом на 2016 р.
12. SWOT- аналіз ринкового напряму
13. Ризики та бар’єри виходу на ринок

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами