Дата підготовки: | Листопад 2016 року |
Кількість сторінок: | 6, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 7 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Ринок виробів з макаронного тіста України належить до числа відносно стабільних ринків. За період з 2012 по 2015 щорічне скорочення ринку макаронних виробів склало від 2% до 5%. Рівень виробництва за 9 міс. 2016 року, в цілому, відповідає рівню виробництва за 9 міс. 2015 року. Незважаючи на те, що фактично має місце зниження обсягів виробництва в кількісному вираженні, обсяг виробництва відповідає потребам ринку, розміри якого скоротилися внаслідок скорочення території і, відповідно, кількості споживачів. Залишки готової продукції, які також є товарними запасами, в аналізованому періоді утримувалися виробниками на одному рівні - в середньому 2600 тонн на кінець кожного року, що є достатнім для задоволення попиту в короткостроковому періоді.
1. Загальна інформація про ринок макаронних виробів в Україні. Аналіз поточних тенденцій
2. Загальні показники ринку макаронних виробів в Україні
3. Виробництво макаронних виробів в Україні
4. Зовнішньоекономічна діяльність України
5. Споживчі переваги
6. Висновки і прогнозні тенденції
1. Основні показники ринку макаронних виробів України, тис. т
1. Динаміка виробництва макаронних виробів в Україні, тис. т
2. Рівень виробництва макаронних виробів в Україні за 9 місяців 2015 року і 9 місяців 2016 р
3. Залишки готової продукції на кінець звітного періоду в Україні, т
4. Динаміка експорту макаронних виробів з України, млн. Дол. США
5. Динаміка імпорту макаронних виробів в Україну, млн. Дол. США
6. Структура експорту макаронних виробів з України за 9 місяців 2016 року,%
7. Структура імпорту макаронних виробів в Україну за 9 місяців 2016 року,%