Дата підготовки: | Вересень 2018 року |
Кількість сторінок: | 12, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 1 |
Таблиць: | 5 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку ковбас і копченостей в Україні. У даній роботі проведено аналіз обсягів виробництва м'ясних та ковбасних виробів в країні в період 2017 – І пів. 2018 рр. Виробництво представлено в розрізі компаній і видів продукції, а також за областями та обласними центрами України. Також в звіті наведені дані щодо кількості торгових точок, які торгують ковбасними та м'ясними виробами, за областями України з урахуванням тіньового ринку.
1. Обсяги виробництва м'ясних та ковбасних виробів в Україні в 2017-2018 рр.
- Виробництво в розрізі компаній
- Виробництво в розрізі видів (відповідно до класифікації НПП в якісних межах дослідження)
- Структура за областями та обласними центрами
2. Кількість торгових точок, які торгують ковбасними та м'ясними виробами в Україні за областями (оцінка за даними служби статистики, статистики підприємств та ФОП, тіньового ринку)
1. Виробництво м'ясних і ковбасних виробів в Україні в 2017- 6 міс. 2018 рр. в розрізі компаній, т
2. Виробництво м'ясних і ковбасних виробів в Україні в 2017- 6 міс. 2018 рр. в розрізі видів, тис. т
3. Структура виробництва м'ясних та ковбасних виробів в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр. за областями, т
4. Структура виробництва м'ясних та ковбасних виробів в Україні в 2017 - 6 міс. 2018 рр. за обласними центрами, т
5. Кількість торгових точок, які торгують ковбасними та м'ясними виробами в Україні за областями на початок 2018 р.
1. Структура виробництва м'ясних та ковбасних виробів в Україні в 2017 р., за 6 міс. 2018 р. в розрізі видів,%