Дата підготовки: | Січень 2017 року |
Кількість сторінок: | 40, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 28 |
Таблиць: | 9 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Огляд являє собою дослідження ринку глюкозних сиропів в Росії. Ринок глюкозних сиропів в Росії щорічно нарощує свої обсяги, що обумовлено широким застосуванням продукції в промисловому виробництві.
Ринок глюкозних сиропів протягом тривалого періоду залишається стабільним, в 2015-2016 рр. спостерігається зростання показників виробництва і ємності ринку.
Частка продукції вітчизняних підприємств переважає. Значний потенціал розвитку ринку глюкозних сиропів в Росії пояснюється позитивним зростанням показників харчової промисловості. У звіті розглянута також інвестиційна привабливість галузі, оцінені перспективи і можливості ринку.
1. Загальна характеристика ринку глюкозних сиропів в Росії
1.1. Опис ринку та аналіз тенденції розвитку ринку в 2015-2016 рр. (Проблеми та фактори впливу на ринок, специфіка ринку)
1.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2015-2016 роках, в натуральному і грошовому вираженні - оцінка
1.3. Сегментація ринку глюкозних сиропів в 2015-2016 роках (структура ринку за видами продукції) - оцінка
1.4. Сировинна база, технологія виробництва
1.5. Огляд зарубіжних технологій на ринку (приклади, досвід інших країн, сфери застосування технології)
2. Державне регулювання ринку глюкозних сиропів в Росії
3. Виробництво і динаміка продажів на ринку глюкозних сиропів в 2015-2016 рр. - оцінка
3.1. Динаміка виробництва в натуральному вираженні
3.2. Динаміка виробництва в грошовому вираженні
4. Основні оператори ринку глюкозних сиропів в Росії в 2015-2016 роках
4.1. Опис основних операторів ринку (до ТОП-10 виробників) - список, опис, контакти, продукція
4.2. Структурування основних операторів ринку (за сегментами, регіонах)
5. Зовнішня торгівля на ринку глюкозних сиропів в Росії в 2015-2016 роках
5.1. Експорт в 2015-2016 роках (обсяг, структура і географія поставок по країнах, ціни, основні експортери)
5.2. Імпорт в 2015-2016 роках (обсяг, структура і географія поставок по країнах, ціни, основні імпортери)
6. Ціна та ціноутворення на ринку глюкозних сиропів в Росії в 2015-2016 роках
6.1. Середні ціни виробників на ринку глюкозних сиропів в 2015-2016 роках
6.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни
7. Споживання продукції на ринку глюкозних сиропів Росії
7.1. Споживчі переваги щодо продукції (частка споживачів і потенційних споживачів - Оціночно)
7.2. Структурування та сегментація споживання
8. Асортимент продукції, представленої на ринку
9. Висновки і рекомендації. Перспективи розвитку ринку в 2017-2019 рр.
10. Інвестиційна привабливість галузі
10.1. SWOT - аналіз ринкового спрямування
1. Загальні показники ринку в 2015-2016 рр., В натуральному вираженні
2.Общіе показники ринку в 2015-2016 рр., В грошовому вираженні
3.Основні нормативно-правові акти регулювання ринку глюкозних сиропів в Росії
4.Органолептіческіе і фізико-хімічні вимоги, яким повинні відповідати глюкозні сиропи виробляються в Росії
5. Регіональна структура основних операторів ринку
6. Сегментація основних операторів ринку глюкозних сиропів
7. Застосування глюкозних сиропів в харчовій промисловості
8. Асортимент продукції, представленої на ринку
9. SWOT-аналіз ринкового спрямування