in stock

Аналіз ринку банкетних залів та ресторанів у м. Кам'янське. 2023 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2023 року
Кількість сторінок: 26, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 3
Таблиць: 11
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
26900 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітики компанії Pro-Consulting, провели аналіз ринку банкетних залів та ресторанів у м. Кам’янське. В ході дослідження було проаналізовано об’єми продажу на ринку, асортимент продукції, споживачі, оператори ринку, вподобання споживачів та аналіз блогерів. На основі цих даних було зроблено висновки та рекомендації.
Місто Кам'янське, розташоване в Дніпропетровській області України, знаходиться за 40 хвилин їзди від міста Дніпро. Раніше це місто було відоме під назвою Дніпродзержинськ, але у 2016 році його перейменували. Кам'янське розташоване на березі річки Дніпро, що має важливе значення для транспортного сполучення.
Загалом, ринок банкетних залів і ресторанів у Кам’янському є досить розвиненим. У місті можна знайти заклади з різноманітними кухнями та різними ціновими діапазонами. Більше всього ресторанів розташовано в Заводському районі, оскільки цей район знаходиться в центрі міста.
Загальні риси ресторанної культури, характерні для Кам'янського:
1. Вплив війни: У зв'язку зі змінами в місті через війну, багато закладів закрилися, і кількість відвідувачів ресторанів суттєво зменшилася. Вплив воєнного конфлікту також відобразився на витратах на їжу, які зросли в деяких категоріях.
2. Різноманітність кухонь: Ресторани у Кам'янському пропонують різноманітні кухні, включаючи українську, європейську, азіатську, американську та інші.
3. Локальні інгредієнти: Деякі ресторани використовують сезонні інгредієнти, які ростуть тільки в певну пору року.
4. Зручність та атмосфера: Ресторани створюють приємну та затишну атмосферу для гостей. Багато з них мають літні тераси та періодично оновлюють банкетні зали.
5. Ресторани для важливих подій: Банкетні зали та ресторани популярні для проведення різних урочистостей, таких як весілля, дні народження та корпоративні заходи.

Під багатопрофільним рестораном мається на увазі заклад, який поєднує декілька кухонь в меню, наприклад, національну українську, європейську, японську (суші), американську (бургери), італійську (піца).
З урахуванням існуючих тенденцій, ринок ресторанів з банкетними залами має значний потенціал для подальшого розвитку.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку
2. Обсяги продажів на ринку (оцінка)
3. Асортимент продукції (концепцій та послуг), представлений на ринку
4. Споживачі та їх переваги (онлайн; офлайн – поверхово)
5. Аналіз тенденцій розвитку ринку
6. Список основних операторів: (формат, концепція, площа або кількість місць, меню, ціни на основні позиції для порівняння, аналіз реклами та відгуків)
7. Брендинг та реклама (аналіз позиціонування конкурентів на ринку, присутність у каналах просування, арт-складова)
8. Уподобання споживачів щодо відвідування ресторанів, структурування портретів споживача
9. Аналіз інтернет – аудиторії в галузі, пошукових запитів та видачі конкурентів
10. Аналіз блогерів про ресторанну культуру у Кам'янському
11. Висновки. Прогнозовані показники
12. Рекомендації щодо розвитку на ринку на два роки
13. Додаткові, ніші та напрямки (поверхнево)

Перелік таблиць:

1. Асортимент послуг і продуктів в основних ресторанах Кам'янського
2. Рейтинг закладів з банкетними залами в Кам'янському
3. Перелік основних операторів ринку банкетних залів та ресторанів м. Кам'янське
4. Умови проведення банкетів в ресторанах м. Кам'янське
5. Порівняння цін на меню в ресторанах Кам'янського
6. Аналіз присутності операторів ринку в каналах онлайн-комунікації
7. Аналіз діяльності операторів ринку в каналах онлайн-комунікації
8. Аналіз брендингу основних операторів ринку банкетних залів та ресторанів м. Кам'янського
9. Сегменти споживачів ресторанних послуг м. Кам'янське.
10. Аналіз конкурентів за пошуковими запитами
11. Рейтинги ресторанів Кам'янського від рейтингових агентств

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура закладів харчування м. Кам'янського за типами станом на серпень 2023 року.
2. Структура закладів ресторанного господарства Кам'янського за серпень 2023 року.
3. Структура споживачів послуг ресторанного господарства м. Кам'янське.

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами