Pro-Consulting  взяла участь у конференції «Кондитерський бізнес 2025»
923

Pro-Consulting взяла участь у конференції «Кондитерський бізнес 2025»

3 вересня 2025 року аналітик Pro-Consulting Олексій Надводнюк виступив на конференції «Кондитерський бізнес 2025» із доповіддю на тему «Тренди ринку кондитерських виробів», у якій висвітлив ключові тенденції галузі, а також проаналізував структуру ринку, зовнішню торгівлю, особливості реалізації та споживання в Україні.

Серед основних трендів та тенденцій було озвучено:

  • Зростання інтересу до кислих, пікантних і терпких смаків.
  • Популярність продукції, яка має не лише гарний смак, а й привабливий візуальний формат для Instagram та TikTok.
  • Активний розвиток малого формату: японські моті, французькі макарони, горішки.
  • Використання у складі кондитерських виробів корисних інгредієнтів — вітамінів, меду, цитрусових.
  • Стійкий інтерес до преміальних продуктів, зокрема шоколаду з фісташками («дубайський шоколад»).

З презентацією виступу можна ознайомитись за посиланням.

Дата розміщення: 05.09.2025
дивитися наступну новину

Інші новини

Зв'язатися з нами