Дата підготовки: | Вересень 2015 року |
Кількість сторінок: | 8, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 8 |
Таблиць: | 3 |
Спосіб оплати: | готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
Ринок овочевої консервації є перспективною галуззю. Плодоовочева консервація-довгостроковий продукт, тому ця галузь України є однією з привабливих інвестиційних секторів. Структура досліджуваного ринку складається з консервації, приготовленої в домашніх умовах і з виробництва продукції промисловим способом. Більшість самостійно консервують овочі на зиму.
На розвиток ринку впливають фактори як мікро, так і макро середовища. У більшості випадків, рівень попиту покупців залежить від економічних чинників: зниження ВВП і зростання інфляції, які негативно позначаються на рівні життя і купівельної спроможності і збільшенні цін на товари. При цьому відзначається тенденція до зростання вимог щодо якості продуктів харчування і їх екологічності.
Асортимент продукції на ринку овочевої консервації досить різноманітний. Найбільш популярними товарами є огірки, томати, гриби, горошок, кукурудза і квасоля.