in stock

Аналіз ринку морозива України. 2015 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Березень 2015 року
Кількість сторінок:  9, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 12
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
2550 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Існує безліч видів морозива. Специфіка продукту обумовлює сезонний попит на нього - більшість продукції споживається в теплі місяці року.

Обсяг ринку морозива України в останні роки скорочується. Це було спричинено рядом факторів, серед яких: зниження попиту, обумовлене скороченням реальних доходів населення; висока вартість сировинних компонентів; підвищення відпускних цін більшості виробників через подорожчання імпортованих компонентів. На кінцевій ціні для споживача також відбилося збільшення торгової націнки.

Український ринок заповнений морозивом власного виробництва. Основний обсяг продукції виробляється в Житомирській області. Головною проблемою ринку є низька платоспроможність більшої частини населення, тому основним напрямком вітчизняних виробників залишається масове виробництво продукції низької цінової категорії.

Детальний зміст:

1. Ємність ринку морозива України у 2011 - 2014 рр.
2. Виробництво морозива в Україні у 2011 - 2014 рр.
3. Зовнішньоекономічна діяльність у 2011 - 2014 рр.
4. Вподобання споживачів
5. Висновки і прогнозні тенденції

Перелік таблиць:

1. Ставки мита на морозиво та інші види харчового льоду, що не містять або містять какао

Перелік графіків і діаграм:

1. Види морозива
2. Динаміка ємності ринку морозива в Україні у 2011 - 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
3. Обсяги виробництва морозива в Україні у 2011 - 2014 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
4. Географічна структура виробництва морозива в Україні за результатами 2014 року
5. Долі основних операторів ринку морозива в Україні за підсумками 2013 року, у натуральному вираженні, %
6. Динаміка імпорту морозива в Україну за 2011 - 2014 рр., тис. т
7. Динаміка експорту морозива з України за 2011 - 2014 рр., тис. т
8. Географічна структура експорту та імпорту морозива на ринку України за підсумками 2013 і 2014 рр., у натуральному вираженні, %
9. Сегментація споживачів морозива у залежності від віку, %
10. Структура вподобань споживачів відносно ТМ морозива в Україні за підсумками на 2014 рік, %
11. Структура вподобань споживачів українського населення у залежності від виду морозива, %
12. Прогнозні показники ємності ринку морозива в Україні на 2015 - 2018 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами