Дата підготовки: | Травень 2015 року |
Кількість сторінок: | 7 |
Графіків і діаграм: | 4 |
Таблиць: | 2 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | Російська |
Макарони дуже швидко набрали популярність у всьому світі. Перше місце за споживанням цього продукту займають італійці. У той час, як українці споживають від 4 до 5 кг макаронів в рік на душу населення, тоді як цей показник в Європі дорівнює 12 кг. Більш ніж 85% обсягу українського ринку макаронів доводиться на вітчизняних виробників. Решта 15% - імпортна продукція.
1. Тенденції розвитку галузі
2. Місткість ринку
3. Внутрішньє виробництво
4. Зовнішньоекономічна діяльність
5. Попит та споживчі переваги
6. Висновки, прогнозні очікування
1. Динаміка місткості ринку макаронних виробів України в натуральному вираженні в 2011-2 міс. 2015 років., тис. тонн
2. Динаміка показників зовнішньої торгівлі на ринку макаронних виробів за 2011-2 міс. 2015 Україна в натуральному вираженні, тис. тонн
1. Динаміка місткості ринку макаронних виробів України в натуральному вираженні в 2011-2 міс. 2015 років., тис. тонн
2. Динаміка виробництва макаронних виробів в 2011-2 міс. 2015 років. в Україні в натуральному вираженні, тис. тонн
3. Структура експорту макаронних виробів за підсумками 2013 - 2014 з України в натуральному вираженні,%
4. Структура імпорту макаронних виробів за підсумками 2013-2014 в Україні в натуральному вираженні,%