Дата підготовки: | Листопад 2022 року |
Кількість сторінок: | 5 Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 3 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | українська, російська, англійська |
Компанія Pro-Consulting підготувала аналіз ринку крохмалів в Україні. Було проаналізовано нинішній стан і перспективи розвитку в Україні.
У світі крохмаль виробляють переважно з кукурудзи (73%), а також з картоплі (9%), тапіоки (маніоковий крохмаль) (9%), пшениці (7%) та іншої сировини (2% рис, сорго). Україна ж виробляє тільки два види - кукурудзяний і картопляний.
21 жовтня 2020 року Уряд України схвалив Концепцію Державної цільової програми розвитку промислового картоплярства на період до 2025 року. Концепція передбачає нарощування обсягу виробництва високоякісної насіннєвої та продовольчої картоплі на промислових площах у сільськогосподарських підприємствах України. Положення цієї концепції спрямовані на розв'язання проблеми сировини для виробництва картопляного крохмалю.
1. Тенденції ринку
2. Основні показники ринку
3. Споживачі та їхні уподобання (включно з онлайн)
4. Висновки
1. Ємність ринку крохмалів в Україні у 2018-2020 рр., тонн
1. Ємність ринку крохмалів в Україні в 2018-2020 рр., тонн
2. Сегментація ринку картопляного крохмалю в Україні у 2022 рр. у розрізі походження, у натуральному вираженні, %
3. Сфери споживання крохмалю