in stock

Аналітична записка з ринку крохмалю в Україні. 2022 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Листопад 2022 року
Кількість сторінок: 5 Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 3
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: українська, російська, англійська
4900 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала аналіз ринку крохмалів в Україні. Було проаналізовано нинішній стан і перспективи розвитку в Україні.
У світі крохмаль виробляють переважно з кукурудзи (73%), а також з картоплі (9%), тапіоки (маніоковий крохмаль) (9%), пшениці (7%) та іншої сировини (2% рис, сорго). Україна ж виробляє тільки два види - кукурудзяний і картопляний.
21 жовтня 2020 року Уряд України схвалив Концепцію Державної цільової програми розвитку промислового картоплярства на період до 2025 року. Концепція передбачає нарощування обсягу виробництва високоякісної насіннєвої та продовольчої картоплі на промислових площах у сільськогосподарських підприємствах України. Положення цієї концепції спрямовані на розв'язання проблеми сировини для виробництва картопляного крохмалю.

Детальний зміст:

1. Тенденції ринку
2. Основні показники ринку
3. Споживачі та їхні уподобання (включно з онлайн)
4. Висновки

Перелік таблиць:

1. Ємність ринку крохмалів в Україні у 2018-2020 рр., тонн

Перелік графіків і діаграм:

1. Ємність ринку крохмалів в Україні в 2018-2020 рр., тонн
2. Сегментація ринку картопляного крохмалю в Україні у 2022 рр. у розрізі походження, у натуральному вираженні, %
3. Сфери споживання крохмалю

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами