Аналіз ринку оксипропільованого крохмалю Е1440 в Україні та Європі. 2021 рік

Аналіз ринку оксипропільованого крохмалю Е1440 в Україні та Європі. 2021 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Травень 2021 року
Кількість сторінок: 39, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 9
Таблиць: 17
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
34650 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала дослідження ринку крохмалю Е1440 в Україні за 2019 - 2020. В ході дослідження було проведено аналіз тенденцій розвитку українського ринку в динаміки, вивчено державне регулювання. Аналітиками компанії було визначено обсяги виробництва крохмалю Е1440, розрахована ємність ринку в досліджуваний період. Визначено основні оператори ринку. Досліджено зовнішня торгівля на ринку (імпорт, експорт). На ринку Європи відібрані топ-10 країн-споживачів Е1440, вивчено виробництво і зовнішня торгівля. За результатами дослідження сформовані висновки, досліджена інвестиційна привабливість галузі.
Е1440 - крохмаль, зазвичай картопляний, рідше кукурудзяний, оброблений киснем і пропіонової кислотою. Виходить таким чином: розщеплений або вибілений крохмаль обробляють окисом пропілену.
Добавка E 1440 відноситься до категорії емульгаторів. У ряді випадків може виконувати функцію згущувача і сполучного агента.
Застосування. Добавку E1440 застосовують переважно у виробництві продуктів харчування. Основний споживач - молочна галузь. Крохмаль оксіпропілірованний вносять в рецептуру:
• стерилізованих і пастеризованих вершків;
• йогуртів;
• сирних десертів, солодких сирків;
• сметани;
• дитячого харчування.
Добавка створює в'язку однорідну текстуру, зберігає аромат і задану структуру в процесі зберігання, продовжує термін придатності.
Як стабілізатор консистенції оксіпропілкрахмал використовують у виробництві консервів з скумбрії і сардин, супів швидкого приготування.
Іноді добавку Е1440 застосовують у виробництві ковбас: речовина зв'язує вологу, надає виробам необхідну щільність і привабливий зовнішній вигляд.
Крім харчового застосування, добавка вживається у виробництві сухих будівельних сумішей.

Добавка Е1440 - напівсинтетична речовина, що відноситься до безпечних добавкам, вона дозволена в багатьох країнах для виробництва продуктів харчування. Однак крохмаль Е1440 не рекомендують використовувати в харчуванні годуючих матерів, вагітних жінок, а також немовлят і маленьких дітей, оскільки тривалий ефект добавки до кінця не досліджений, що, в свою чергу, викликає побоювання з приводу його використання.
В Україні Е1440 не проводиться, 100% ринку становить імпорт.

Оскільки в Україні, серед інших культур, одними з найбільш вирощуваних є кукурудза і картопля, які є сировиною для виготовлення крохмалю, розширення спектра вироблених модифікованих крохмалів цілком можливо. Відповідно, Україна може почати виробляти Е1440 самостійно.

Детальний зміст:

1. Ринок України 
1.1. Аналіз тенденцій досліджуваного ринку в Україні 
1.2. Державне регулювання (мита) 
1.3. Компанії-ліцензіати на ринку 
1.4. Обсяг споживання крохмалю E1440, оцінка 
1.5. Обсяг споживання в грошовому еквіваленті, оцінка 
1.6. Аналіз виробництва крохмалю E1440 в Україні (в натуральному і грошовому вираженні), оцінка 
1.7. Перелік і опис постачальників (виробників і імпортерів) 
1.8. Частки виробників в Україні 
1.9. Аналіз зовнішньої торгівлі 
1.9.1. Експорт (обсяги, ціни, географія, експортери) 
1.9.2. Імпорт (обсяги, ціни, географія, імпортери) 
1.10. Структура споживання (виділення ТОП-10 компаній-споживачів з контактною інформацією) 
2. Загальна характеристика ринку країн Європи (а також інших найближчих країн) 
2.1. Огляд існуючих технологій виробництва модифікованого крохмалю 
2.2. Аналіз тенденцій розвитку ринку крохмалю E1440 в Європі (фактори впливу (технічні перспективи, проблеми розвитку) 
2.3. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку в 2019-2020 рр. (Пр-во + імпорт-експорт) - в розрізі країн для виділення ТОП-10 
2.4. Сегментація і структурування ринку (по виду, походженням, застосування) - за наявністю даних по країнам 16
3. Виробництво та динаміка реалізації продукції в 2019-2020 рр. 
3.1. Динаміка виробництва в кількісних показниках 
3.2. Динаміка виробництва у вартісних показниках 
4. Основні постачальники (виробники та імпортери) 
4.1. Перелік і сегментація основних операторів ринку і їх опис (потужності, географія присутності, види продукції) 
5. Зовнішня торгівля 
5.1. Експорт крохмалю E1440 з досліджуваних країн в 2019-2020 рр. (Обсяги, ціни, географія по ТОП-5 країн-експортерів) 
5.2. Імпорт крохмалю E1440 в досліджувані країни в 2019-2020 рр. (Обсяги, ціни, географія по ТОП-5 країн-імпортерів) 
6. Існуючі ризики і бар'єри входу на ринок. Побудова карти ризиків на ринку 
7. Висновки і прогнози розвитку галузі в 2021-2025 рр. 

Перелік таблиць:

1. Компанії-ліцензіати на ринку модифікованих крохмалів
2. Динаміка споживання крохмалю Е1440 в Україні в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
3. Динаміка споживання крохмалю Е1440 в Україні в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США
4. Постачальники оксіпропілірованного крохмалю Е1440 в Україні (імпортери)
5. Частки імпортерів крохмалю Е1440 в Україну в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США,%
6. Основні споживачі крохмалю Е1440 в Україні
7. Розрахунок ємності ринку крохмалю Е1440 в ТОП-10 країнах Європи за обсягами його споживання в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
8. Розрахунок ємності ринку крохмалю Е1440 в ТОП-10 країнах Європи за обсягами його споживання в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США
9. Динаміка виробництва крохмалю Е1440 в досліджуваних країнах Європи в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
10. Динаміка виробництва крохмалю Е1440 в досліджуваних країнах Європи в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. $
11. Основні оператори ринку крохмалю Е1440
12. Динаміка експорту крохмалю Е1440 з топ-5 країн-експортерів Європи в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
13. Динаміка експорту крохмалю Е1440 з топ-5 країн-експортерів Європи в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США
14. Динаміка імпорту крохмалю Е1440 в топ-5 країн-імпортерів Європи в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
15. Динаміка імпорту крохмалю Е1440 в топ-5 країн-імпортерів Європи в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США
16. Сегментація ринкових ризиків
17. Карта ризиків ринку оксіпропілірованного крохмалю Е1440 в Україні

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка врожаю картоплі та кукурудзи в Україні в 2019-2020 рр.
2. Динаміка імпорту крохмалю Е1440 в Україні в 2019-2020 рр., В натуральному вираженні, т
3. Динаміка імпорту крохмалю Е1440 в Україні в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США
4. Середньорічна ціна імпортного крохмалю Е1440 в Україні в 2019-2020 рр., $ / Кг
5. Географія імпорту крохмалю Е1440 в Україну в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні,%
6. Сегментація ринку крохмалю Е1440 в досліджуваних країнах за походженням, в натуральному вираженні, т
7. Географія експорту крохмалю Е1440 з топ-5 країн-експортерів Європи в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні,%
8. Географія імпорту крохмалю Е1440 в топ-5 країн-імпортерів Європи в 2019-2020 рр., В грошовому вираженні,%
9. Прогнозна місткість ринку оксіпропілірованного крохмалю Е1440 в Україні в 2021-2025 рр., В грошовому вираженні, тис. Дол. США,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами