Закуска для здоров'я тіла і ясності розуму: підготовлений бізнес-план виробництва фруктових батончиків

Всі ми любимо час від часу перекусити між основними прийомами їжі, а іноді навіть не між, а замість сніданку, обіду або вечері. Підраховано, що людина в середньому перекушує більше п'яти разів на день. Печиво, чіпси, сухарики, шматочок ковбаски, шоколадка - все це дуже смачно, але не завжди корисно. Однак є закуски, якими перекушувати по ходу дня не тільки можна, а й необхідно, так як вони містять дуже потрібні для втомленого організму інгредієнти. Придумані ці закуски понад сто років тому, в 1900 році, швейцарським лікарем Максиміліаном Бірхер-Беннером і відомі нам під загальною назвою мюслі. Ця суміш злаків, сухофруктів, горіхів, меду та спецій спочатку позиціонувалася як лікувальне харчування, але вона швидко стала популярною у людей, які ведуть активний і здоровий спосіб життя.

Можливо, вас зацікавить бізнес-ідея торгівлі спеціями - почитайте

Пізніше, для зручності вживання на ходу, мюслі стали формувати у фруктові батончики. А так як з плином часу темп нашого життя прискорюється, снеки в формі батончиків завойовують все більшу частку ринку. Якщо в 2012 році вона становила всього 8% від загального обсягу закусок, то через п'ять років, в 2017-м, частка фруктових батончиків збільшилася вже до 18% і продовжує зростати. Дане зростання спостерігається і в Україні, причому задовольняється воно за рахунок збільшення імпорту, оскільки вітчизняні виробники не завжди встигають за попитом.

Аналітики Pro-Consulting не могли пройти повз такого перспективного ринку, і, прогнозуючи інтерес до нього з боку інвесторів, розробили бізнес-план організації виробництва фруктових батончиків в Україні.

Також вам буде цікава стаття про бізнес-ідеї виробництва солодощів

Даний проект має високу інвестиційну привабливість, тим більше що для створення підприємства не потрібно великої суми фінансів. Устаткування для виробничої лінії коштує всього 42,7 тисяч доларів.

Реалізація даного бізнес-плану виробництва фруктових батончиків не тільки принесе прибуток інвестору, а й сприятиме поширенню здорового способу життя в українському суспільстві.

Якщо вас цікавить тема здорового харчування, ознайомтеся з матеріалом про бізнес-ідеї виробництва меду

Компанія Pro-Consulting підготувала для Вас короткий перелік готових проектів на дану тему. Ознайомитися з проектами можна за посиланнями: