Бізнес-план салону грумінгу в Києві: краса для будь-яких порід

Бізнес-план салону грумінгу в Києві: краса для будь-яких порід

Бізнес-план грумінг-салону в Києві складений компанією Pro Capital Investment за результатами аналізу відповідного ринку, прогнозу попиту і споживчих очікувань, які підтвердили високу інвестиційну привабливість даної сфери бізнесу. Готовий бізнес-план салону грумінуг в Києві можна замовити на сайті компанії.

Ознайомтеся з типовою структурою бізнес-плану за стандартами UNIDO

Ринок салонів краси для домашніх тварин впевнено зростає і розвивається в столиці України. Багато господарів відносяться до своїх вихованців як до членів родини, дбають не тільки про їх здоров'я, а й про зовнішній вигляд. Власникам тварин хочеться, щоб вони найкращим чином виглядали на різного роду виставках і змаганнях, на фотографіях, які можна розмістити на сторінці в соціальній мережі, та й просто радували очі в повсякденному житті.

Аналіз запитів киян зі словом «грумінг» в пошуковій системі Google свідчить про дворазове зростання їх кількості за останні п'ять років. В даний час в столиці працює близько півтори сотні салонів грумінгу, з яких чотири десятки розташовані на лівому березі Дніпра, а решта - на правому. Разом з тим в Києві існує ще безліч вигідних локацій в спальних районах, не охоплених грумінг-салонами.

Вам також буде цікава стаття про бізнес-план ветеринарної клініки в Києві

Швидко вийти на ринок б'юті-послуг для тварин можна за допомогою бізнес-плану салону грумінгу в Києві від компанії Pro Capital Investment. Найважливішим фактором успішності грумінг-салону є правильний вибір його місця розташування, яке забезпечувало б швидкий і зручний доступ до нього клієнтів на автотранспорті. Пріоритетними є варіанти розміщення салону в торговому центрі або новому житловому комплексі.

Проектом передбачено надання наступних послуг для котів і собак:

• комплексний догляд за шерстю;
  • стоматологічні послуги - видалення зубного каменю, полірування зубів;
  • манікюр;
  • масаж;
  • маски.

Ознайомтеся з каталогом готових бізнес-планів

Для організації підприємства знадобляться інвестиції в обсязі 22,5 тис. доларів США, з яких:

• 37,2% складуть фонд оборотних коштів;
  • 27,9% - на закупівлю обладнання та інструментів;
  • 14,7% - на придбання меблів;
  • 12,7% - на ремонт приміщення;
  • інше - на маркетингові та інші витрати.

Фінансові розрахунки, виконані в рамках бізнес-плану грумінг-салону в Києві, показують, що рентабельність продажів новоствореного закладу складе 6,1%, що дозволить окупити початкові вкладення протягом менш ніж трьох років (31,6 місяці) з урахуванням дисконту.

Можливо, вам стане в нагоді також аналітика ринку кормів для домашніх тварин в Україні