in stock

Аналіз ринку заварних тістечок-еклерів в Україні. 2017 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2017 року
Кількість сторінок: 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3750 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Ринок заварних тістечок можна характеризувати, як усталений з постійною цільовою аудиторією, єдиним фактором впливу на який може стати рівень доходів. В цілому, він повторює тенденції ринку кондитерських виробів. Починаючи з 2014 року, ринок кондитерських виробів показує тенденцію до зниження. На сьогоднішній день на ринку спостерігається тенденція до відновлення, оскільки більшість чинників ризику на ринку були частково або повністю усунені. В Україні виробництвом даних ласощів займаються як великі гравці, так і локальні виробники. Також слід зазначити, що на сьогоднішній день конкуренцію складають пекарні, розташовані в супермаркетах і кав'ярнях, і вуличні точки, які пропонують дану продукцію.

Оскільки заварні тістечка - продукт швидкопсувний, то більшу роль зіграло те, що виробники освоїли техніку заморозки вироби до напівготовності, а згодом приготування і подачі тістечок в готовому свіжому вигляді.

Детальний зміст:

1. Ринок заварних тістечок в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку заварних тістечок в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку заварних тістечок в Україні
4. Споживчі переваги на ринку заварних тістечок в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку заварних тістечок в Україні

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура ринку кондитерських виробів в Україні
2. Динаміка виробництва кондитерських виробів в Україні в 2013-2016 рр., в натуральному вираженні, тис. т
3. Динаміка виробництва заварних тістечок і еклерів в Україні в 2013-1 пол. 2017 рр., в натуральному вираженні, т
4. Структура ринку заварних тістечок і еклерів в Україні в 2013-1 пол. 2017 рр., в натуральному вираженні,%
5. Динаміка зовнішньоекономічної діяльності на ринку заварних тістечок і еклерів в Україні в 2013-1 пол. 2017 рр., в натуральному вираженні, т
6. Географічна структура зовнішньої торгівлі на ринку заварних тістечок в Україні в 1 половині 2017 року,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами