Дата підготовки: | Лютий 2019 року |
Кількість сторінок: | 14, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 12 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Аналітиками Pro-Consulting був проведений аналіз ринку кондитерських виробів в Україні. В ході дослідження було охарактеризовано основні тенденції розвитку ринку, проаналізовані обсяги виробництва, визначені й охарактеризовані основні оператори, що виробляють ковбасну продукцію в Україні, проведена структуризація основних конкурентів на ринку за популярністю серед споживачів.
В Україні ринок кондитерських виробів сформувався досить давно. Даний сегмент характеризується високим рівнем конкуренції і великою кількістю кондитерських компаній, що обумовлює широкий асортимент продукції, що динамічно оновлюється і відповідає потребам споживачів.
Проте, політична і, як наслідок, економічна ситуація, в якій опинилася Україна, привела до закриття ряду ключових фабрик галузі, необхідність різкого переорієнтування зовнішньоекономічної діяльності, скорочення споживання і, як результат, виробництва. Разом з тим, тенденції до споживання нових продуктів закликають виробників до розширення асортименту.
Погіршення економічної ситуації в країні в 2014-2015 роках призвело до скорочення обсягів споживання кондитерських виробів внаслідок зниження реальних доходів населення і збільшення цін на продукцію. У 2016-2017 рр. спостерігалася тенденція до стабілізації і нарощування обсягів ринку кондитерських виробів, що пов'язано з підвищенням рівня заробітних плат населення і, відповідно, платоспроможності. У 2018 році відзначено незначний спад виробництва, але все одно в порівнянні з 2016 роком показники ємності ринку в 2018 році стали вище на 2% в натуральному вираженні.
1. Ринок кондитерських виробів України. Загальна характеристика, ключові тенденції розвитку, сегментація
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку
3. Зовнішня торгівля на ринку кондитерських виробів в Україні
4. Споживчі переваги на ринку
5. Аналіз проблем і тенденцій розвитку ринку кондитерських виробів в Україні
1. Основні показники ринку кондитерських виробів в 2016-2018 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
1. Динаміка обсягів виробництва кондитерських виробів в 2016-2018 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
2. Динаміка обсягу ринку кондитерських виробів в 2016-2018 рр. в натуральному вираженні, тон
3. Структура виробництва кондитерських виробів в Україні в 2018 році в натуральному вираженні, %
4. Динаміка обсягів експорту кондитерських виробів в 2016-2018 рр., тис.тон
5. Динаміка обсягів імпорту кондитерських виробів в 2016-2018 рр., тис.тон
6. Структура імпорту кондитерських виробів за видами продукції в 2016 і 2018 рр. в натуральному значенні, %
7. Структура експорту кондитерських виробів за видами продукції в 2016 і 2018 рр. в натуральному значенні, %
8. Частки країн-імпортерів кондитерських виробів (2016-2018 роки) в натуральному вираженні, %
9. Частки країн-експортерів кондитерських виробів (2016-2018 роки) в натуральному вираженні, %
10. Рейтинг топ-10 ТМ печива в Україні в 2018 році
11. Рейтинг топ-10 ТМ шоколаду в Україні в 2018 році
12. Рейтинг топ-10 ТМ шоколадних цукерок в коробках в Україні в 2018 році