in stock

Аналіз ринку кондитерських виробів України. 2017 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2017 року
Кількість сторінок: 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 12
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3600 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Під час аналізу ринку були виявлені ключові тенденції та напрямки розвитку ринку кондитерських виробів в Україні та світі, була оцінена ємність ринку та пецифіка динаміки виробництва кондитерських виробів в цілому, надана сегментація ринку за основними складовими (цукрові, борошняні і шоколадні вироби); проаналізована динаміка зовнішньої торгівлі на даному ринку, а також виділені ключові тренди в споживанні та лідери в кожному із сегментів кондитерських виробів.
В структурі ринку кондитерських виробів на сьогодні найбільшу частку складає власне виробництво – це викликано високим рівнем попиту на солодощі серед населення, а також великі обсяги експорту української продукції. На сьогодні ринок кондиреських виробів переживає адаптацію до змінених умов ринку – після закриття ключових експортних напрямків в 2014 році спостерігався пов’язаний загальний спад виробництва – в 2014 році падіння показало 21,4% попереднього значення. Тим не менш, за результатами 3 кварталів 2017 року спостерігаєься зростання в 10,4% по відношенню до АПМР. Це говорить про починаючу адаптацію українських виробників до нової ринкової кон’юнктурі та переорієнтації експортних напрямків.
В процесі аналізу також було встановлено, що серед сегментів, що виробляються, найбільшу частку займає шоколад та шоколадні вироби, в той час, коли частка цукрових виробів продовжує скорочуватись у відповідь на тенденції в споживанні – зростання моди на здорове харчування та заміна на більш корисні солодощі для організму.
В досліджуваний період також спостерігається зміна специфіки експортного потенціалу кондитерської продукції - якщо на долю Росії припадало більш 2/3 всього українського експорту, то в 2017 році поставки солодощей з України у великих обсягах спостерігається в сусідні країни Європи, а також інші країни СНД. В цілому, падіння рівня виробництва мало негативний вплив на експортну динаміку, однак, на даний момент спостерігається відновлення колишніх показників
Під час аналізу постачань в Україну має місце різке зростання показника загального імпорту кондитерських виробів – після уповільнення в 2015 році відмічається зростання за результатами трьох кварталів 2017 року.
Аналізуючи специфіку споживання кондитерської продукції, були виділені ключові тенденції в розрізі статевовікових груп, а також були виділені лідери думок в розрізі шоколадних цукерок, шоколаду в плитках та печива.
Тенденції розвитку кондитерського ринку України визначатимуться збільшенням товарного обороту з країнами ЄС, переходом виробничих норм до международних стандартів, а також якісними змінами в структурі споживання (як приклад, розвиток кондитерських майстерень та збільшення попиту на вироби власної роботи).

Детальний зміст:

1. Ринок кондитерських виробів в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку кондитерських виробів в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку кондитерських виробів в Україні
4. Споживчі вподобання
5. Перспективні тенденції розвитку ринку кондитерських виробів в Україні.

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку кондитерських виробів в розрізі досліджуваних сегментів в 2013 - 9 міс. 2017 рр.

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура ринку кондитерських виробів в розрізі сегментів
2. Динаміка виробництва кондитерських виробів в розрізі сегментів в натуральному вираженні в 2013 - 9 міс. 2017 рр., тис. т
3. Динаміка виробництва кондитерських виробів України в розрізі сегментів в грошовому вираженні в 2013 - 9 міс. 2017 рр., тис. т
4. Структура ємності кондитерського ринку в розрізі сегментів в 2017 році
5. Динаміка ємності ринку кондитерських виробів України в розрізі сегментів в натуральному вираженні в 2013 - 9 міс. 2017 рр., тис. т
6. Динаміка експорту кондитерських виробів з України в 2013 - 9 міс. 2017 рр., тис. т
7. Динаміка географічної структури експорту кондитерських виробів 2013 - 2017 рр.,%
8. Динаміка імпорту на ринку кондитерських виробів в 2013 - 9 міс. 2017 рр., тис. т
9. Динаміка географічної структури імпорту кондитерських виробів України 2013 - 2017 рр.,%
10. Рейтинг торгових марок виробників печива в Україні, оцінка респондентів
11. Рейтинг торгових марок виробників плиткового шоколаду в Україні, оцінка респондентів
12. Рейтинг торгових марок виробників цукерок в коробках в Україні, оцінка респондентів

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами