Дата підготовки: | Серпень 2017 року |
Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 5 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Ринок листкових виробів в Україні досить молодий, проте перспективний і швидко розвивається. Асортиментний ряд продукції з листкового тіста з кожним роком стає все більш різноманітним. Основними представниками цієї групи є: круасани, всілякі види слоек, штруделі, кошики, язички, конвертики з начинкою і без, листкові вушка і печиво, тістечка, трубочки, торти, просто листкове тісто і т.д. Особливим попитом листкові вироби користуються в сегменті HORECA, оскільки прийнято вважати, що, наприклад, круасан з ранку - найвишуканіше блюдо для гурманів. Основна частина даної продукції поставляється на ринок міні-пекарнями, кафе, булочних. Динаміка виробництва листкових виробів за досліджуваний період показує тенденцію зростання. Дрібні листкові вироби тривалого зберігання користуються у споживачів особливим попитом.
1. Ринок листкових виробів в Україні, розрахунок ємності. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва листкових виробів в Україні 2013-2017
3. Зовнішня торгівля на ринку листкових виробів
4. Споживчі переваги на ринку листкових виробів в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку листкових виробів в Україні
1. Динаміка ємності ринку листкових виробів в Україні за 2013-1 половині 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
1. Структура листкових виробів в залежності від призначення
2. Динаміка виробництва листкових виробів в Україні, 2013- 1 пол. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
3. Динаміка експорту листкових виробів в 2013- 1 пол. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
4. Географічна структура експорту листкових виробів в натуральному вираженні,%
5. Структура критеріїв вибору хлібобулочних (в т. Ч. Листкових) виробів споживачами за підсумками 2016 року,%