Дата підготовки: | Грудень 2016 року |
Кількість сторінок: | 50, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 19 |
Таблиць: | 48 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Основна особливість продуктів переробки спилу і шкіри ВРХ - вони в більшості своїй є сировиною та напівфабрикатами, тому їх тенденції тісно пов'язані з тенденціями споживчих ринків. Основною сферою застосування желатину, колагену і білкозину є м'ясопереробна промисловість, а саме виробництво ковбас і м'ясних делікатесів. Після втрати контролю над Кримом і деякими регіонами Донецької і Луганської областей, з ринку пішло кілька великих виробників ковбас і консервів. У зв'язку з подальшим економічною кризою скоротилися також доходи населення і попит на практично всі продукти харчування. В даному звіті розглядаються основні показники ринку желатину, колагену, білкозину, кісткового борошна і кісткового клею, основні виробники та імпортери, досліджується потенціал ринку в Україні та Європейських країнах.
1. Загальна характеристика ринку продуктів переробки спилу шкіри і кісток ВРХ
1.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку в 2015-9 мес.2016 рр.
1.2. Розрахунок ємності ринку в 2015-9 мес.2016 рр. (в розрізі продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ) в натуральному і грошовому вираженні
1.3. Технологічна карта виробництва продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ; Особливості технологічного процесу в розрізі досліджуваних сегментів (за наявністю інформації, на підставі запитів до операторів ринку)
2. Динаміка виробництва продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ в 2015-9 мес.2016 (розрахунковий показник на підставі даних операторів)
2.1. Динаміка виробництва продукції в натуральному вираженні в 2015-9 мес.2016 рр.
3. Основні конкуренти на ринку продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ
3.1. Основні конкуренти в Україні та їх опис/напрямки діяльності
3.2. Сегментація і структурування основних операторів ринку (за спеціалізацією і регіонально)
3.3. Частки ринку основних операторів - оцінна інформація
3.4. Ступінь конкуренції і ризики
4. Зовнішня торгівля в розрізі продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ
4.1. Експорт продукції в 2015-9 мес. 2016 рр. (обсяги, структура з досліджуваних сегментах, географія поставок по країнах, основні експортери)
4.2. Імпорт продукції в 2015-9 мес. 2016 рр. (обсяги, структура з досліджуваних сегментах, географія поставок по країнах, основні імпортери)
5. Ціна і ціноутворення на ринку продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ
5.1. Динаміка цін на продукцію в 2015-9 мес.2016 рр.
5.2. Короткий розрахунок собівартості для продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ в Україні та країнах ЄС узагальнено
6. Споживання продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ в Україні та країнах ЄС узагальнено
6.1. Сегментація і структурування споживання продукції переробки: (колаген для косметології; оболонка; медикаменти; добрива; продукти харчування) - оцінка потенціалу ринку в Україні
6.2. Потенційна місткість досліджуваних ринків в країнах ЄС в 2015-2016 роках
6.3. Потенційні галузі-споживачі в країнах ЄС (на підставі вже існуючих запитів за напрямками)
7. Прогнозні показники розвитку ринку переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ в Україні в 2016-2018 роках. Перспективи розвитку досліджуваних напрямків в Україні, а також країнах ЄС
1. Динаміка ємності ринку желатину в Україні в 2015-9 міс. 2016 року
2. Динаміка ємності ринку колагену в Україні в 2015-9 міс. 2016 року
3. Динаміка ємності ринку білкозину в Україні в 2015-9 міс. 2016 року
4. Динаміка ємності ринку кісткової і м'ясо-кісткового борошна в Україні в 2015-9 міс. 2016 року
5. Динаміка ємності ринку кісткового клею в Україні в 2015-9 міс. 2016 року
6. Основні оператори ринку продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ України
7. Сегментація виробників продукції переробки гольового спилювання і кісток ВРХ в Україні
8. Основні параметри оцінки конкурентного середовища на ринку
9. Оцінка конкурентного середовища на українському ринку
10. Результати оцінки конкурентного середовища на українському ринку
11. Динаміка експорту основних видів продуктів переробки гольового спилювання з України в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
12. Динаміка експорту основних видів продуктів переробки гольового спилювання з України в 2015-9 міс. 2016 рр. в грошовому вираженні, млн. грн.
13. Динаміка імпорту продуктів переробки гольевого спилка в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн.
14. Динаміка імпорту продуктів переробки гольевого спилка в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в грошовому вираженні, млн. грн.
15. Динаміка середніх цін на кістковий клей на українському ринку в 2015-9 міс. 2016 рр., грн/кг
16. Сировинна собівартість колагену
17. Додаткові витрати на виробництво желатину
18. Застосування продуктів переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ
19. Динаміка кількості шкіри і кісток ВРХ для переробки в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр.
1. Технологічна карта виробництва желатину
2. Технологічна карта виробництва кісткового клею
3. Зміст білкових речовин у відходах переробки ВРХ, % від вихідної сировини
4. Технологічна карта отримання колагену
5. Технологічна карта отримання білкозину (оболонки)
6. Динаміка виробництва желатину в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
7. Динаміка виробництва колагену в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
8. Динаміка виробництва білкозину в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
9. Динаміка виробництва кісткового борошна в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
10. Динаміка виробництва кісткового клею в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
11. Регіональна структура розташування найбільших операторів ринків продукції переробки гольового спила шкіри і кісток ВРХ
12. Частки операторів ринку желатину України в 2015 році в вагових показниках, тонн
13. Частки операторів ринку желатину України в 2015 році в грошових показниках, грн.
14. Частки операторів ринку колагену України в 2015 році в натуральних показниках, тонн
15. Частки операторів ринку колагену України в 2015 році в грошових показниках, грн
16. Частки операторів ринку білкозину України в 2015 році в натуральних показниках, тонн
17. Частки операторів ринку білкозину України в 2015 році в грошових показниках, грн
18. Географічна структура експорту желатину з України в 2015 - 9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
19. Географічна структура експорту колагену з України в 2015 - 9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
20. Структура експорту колагену з України по покупцям за 9 міс. 2016 рр. в вагових показниках, тонн
21. Географічна структура експорту натуральної оболонки для ковбасних виробів з України в 2015 - 9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
22. Структура експорту натуральної оболонки для ковбасних виробів з України в 2015 р по покупцям в натуральному вираженні, тонн
23. Структура імпорту желатину в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
24. Географічна структура імпорту желатину в Україні в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
25. Структура імпорту колагену в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
26. Географічна структура імпорту колагену в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
27. Структура імпорту ковбасної оболонки в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
28. Географічна структура імпорту ковбасної оболонки в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
29. Структура імпорту ковбасної оболонки в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
30. Географічна структура імпорту ковбасної оболонки в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
31. Структура імпорту спилка в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
32. Структура імпорту обрізу в Україні по операторам в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
33. Географічна структура імпорту обрізу в Україну в 2015-9 міс. 2016 рр. в натуральному вираженні, тонн
34. Динаміка середніх цін на желатин на українському ринку в 2015-9 міс. 2016 рр., грн/кг
35. Динаміка середніх цін на колаген на українському ринку в 2015-9 міс. 2016 рр., грн/кг
36. Динаміка середніх цін на белкозин на українському ринку в 2015-9 міс. 2016 рр., грн/кг
37. Динаміка виробництва желатину в країнах ЄС в 2015-2016 рр. в вагових показниках, тисяч тонн
38. Структура споживання желатину по галузям в країнах ЄС в вагових показниках.
39. Географічна структура експорту желатину з країн ЄС в 2015 році в вагових показниках, тонн
40. Географічна структура імпорту желатину в країни ЄС в 2015 році в вагових показниках, тонн
41. Динаміка ємності ринку колагену в Європі в 2015-2016 рр. в грошовому вираженні, дол. США
42. Приріст виробництва в основних галузях-споживачах досліджуваної продукції в Європі в 2015 році,%
43. Поголів'я ВРХ в країнах ЄС в 2013 р, тисяч голів
44. Прогнозні показники ємності ринку желатину в натуральних показниках, тонн
45. Прогнозні показники ємності ринку колагену в натуральних показниках, тонн
46. Прогнозні показники ємності ринку білкозину в натуральних показниках, тонн
47. Прогнозні показники ємності ринку кісткового борошна в натуральних показниках, тонн
48. Прогнозні показники ємності ринку кісткового клею в натуральних показниках, тонн