Дата підготовки: | Жовтень 2017 року |
Кількість сторінок: | 38, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 19 |
Таблиць: | 29 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Натуральна ковбасна оболонка має переваги як для споживача ковбас, так і для їх виробника. Ринок натуральної оболонки безпосередньо залежить від динаміки виробництва ковбасних виробів, яке останнім часом має тенденцію до скорочення. Оскільки для виготовлення натуральної оболонки використовуються нутрощі сільськогосподарських тварин - свинячі, яловичі, баранячі, кінські, на ринок також впливає динаміка поголів'я та забою цих тварин. Недолік якісної сировини і виробничих потужностей з випуску натуральної оболонки в Україні сприяє використанню виробниками ковбас імпортної оболонки. Вартість кишкової сировини залежить від її якості, походження і ринкової кон'юнктури.
1. Тенденції розвитку ринку ковбасної промисловості в Україні в 2016-6 міс. 2017 рр. (По регіонах)
1.1. Тенденції на ринку і обсяг виробництва ковбасних виробів по регіонах України в 2016-6 міс. 2017 року
1.2. Перелік ТОП-10 найбільших виробників ковбасної продукції в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, їх короткий опис, асортимент і контакти, регіони. Визначення серед них потенційних споживачів натуральної оболонки
2. Загальна характеристика ринку натуральної оболонки в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
2.1. Аналіз тенденцій розвитку ринку натуральної оболонки в 2016-6 міс. 2017 рр. (Специфіка, проблеми, фактори впливу на ринок, тенденції)
2.2. Загальні показники ринку, розрахунок ємності ринку (виробництво + імпорт-експорт) на ринку натуральної оболонки в розрізі регіонів України в 2016-6 міс. 2017 року в натуральному і грошовому вираженні
2.3. Сегментація і структурування ринку: За походженням в структурі ємності ринку в 2016-6 міс. 2017 рр., За видом сировини (частки в імпортних і експортних поставках) в 2016-6 міс. 2017 рр.:
3. Динаміка виробництва на ринку натуральної оболонки в Україні (по регіонах) в 2016-6 міс. 2017 року
3.1. Динаміка виробництва продукції в натуральному вираженні
3.2. Динаміка виробництва продукції в грошовому вираженні
4. Основні конкуренти на ринку натуральної оболонки в Україні
4.1. Основні виробники ринку
4.2. Сегментація і структурування основних операторів ринку (за сегментами, регіонально)
4.3. Частки ринку основних виробників і обсяги їх виробництва - за даними на 2016-6 міс. 2017 рр.
5. Зовнішня торгівля на ринку натуральної оболонки в Україні (по регіонах) в 2016-6 міс. 2017 року
5.1. Експорт продукції в 2016-6 міс. 2017 рр. (Обсяги, середні експортні ціни, географія поставок по країнах, основні експортери і їх частки в поставках)
5.2. Імпорт продукції в 2016-6 міс. 2017 рр. (Обсяги, середні імпортні ціни, географія поставок по країнах, основні імпортери і їх частки в поставках)
6. Ціна та ціноутворення на ринку натуральної оболонки в Україні (по регіонах) в 2016-6 міс. 2017 року
6.1. Середні поточні ціни виробників в залежності від видів сировини
6.2. Опис факторів, що впливають на формування ціни
7. Канали збуту продукції на ринку
8. Висновки та рекомендації щодо зміцнення позицій існуючого гравця.
9. Інвестиційна привабливість галузі
9.1. SWOT, PEST - аналіз ринкового спрямування.
9.2. Ризики і бар'єри на ринку
1. Обсяг виробництва ковбасних виробів по регіонах України в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тис. тон
2. Найбільші виробники ковбасних виробів в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
3. Загальні показники ринку натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
4. Регіональне розподілення ємності ринку натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тон
5. Динаміка виробництва натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тис. тон
6. Регіональне розподілення виробництва натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тон
7. Динаміка виробництва натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в грошовому вираженні, млн. грн
8. Регіональне розподілення виробництва натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в грошовому вираженні, тис. грн.
9. Основні виробники натуральної оболонки в Україні
10. Фінансові результати основних виробників натуральної оболонки в Україні за 2016 рік, тис. грн.
11. Регіональна сегментація основних виробників натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
12. Поділ найбільших виробників натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року за основним видом діяльності
13. Показники основних виробників натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тис. тон
14. Показники основних імпортерів натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тис. тон
15. Експорт натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному і грошовому вираженні
16. Експортні ціни свинячих оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
17. Експортні ціни яловичих оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
18. Експортні ціни кінських оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
19. Регіональне розподілення експорту натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
20. Імпорт натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
21. Імпортні ціни свинячих оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
22. Імпортні ціни яловичих оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
23. Імпортні ціни баранячих оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
24. Регіональне розподілення імпорту натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року
25. Ціни натуральних оболонок в Україні в жовтні 2017 року
26. Ціни імпорту натуральних оболонок в Україні в 1 половині 2017 року
27. SWOT-аналіз ринкового спрямування
28. Розрахунок ступеня впливу факторів зовнішнього середовища на ринок натуральної оболонки України
29. Ранжування факторів щодо ваги важливості і опис їх впливу на галузь
1. Динаміка виробництва ковбасних виробів в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні, тис. тон
2. Сегментація виробництва ковбасних виробів в 2016 році, в натуральному вираженні,%
3. Види ковбасних виробів
4. Сегментація виробництва м'яса в забійній вазі в 2016 році, в натуральному вираженні,%
5. Динаміка цін виробників ковбасних виробів в 2016-6 міс. 2017 року, тис. грн. за тону
6. Частки областей України у виробництві ковбасних виробів за 6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні,%
7. Споживчі переваги ковбасних виробів в 2017 рік, бал
8. Динаміка поголів'я сільськогосподарських тварин в Україні на 1 січня 2016-2017 рр., Тис. Голів
9. Частка вітчизняної та імпортної натуральної оболонки на ринку України в 2016-6 міс. 2017 рр., В натуральному вираженні,%
10. Сегментація імпорту за видами сировини в 2016-6 міс. 2017 рр., В натуральному вираженні,%
11. Сегментація експорту за видами сировини в 2016-6 міс. 2017 рр., В натуральному вираженні,%
12. Частки основних виробників натуральних оболонок в Україні в 2016 році
13. Частки основних виробників натуральних оболонок в Україні за 6 місяців 2017 року
14. Географічні напрямки експорту натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 року, в натуральному вираженні,%
15. Основні експортери натуральних оболонок в Україні в 2016 р, в натуральному вираженні,%
16. Географічні напрямки імпорту натуральних оболонок в Україні в 2016-6 міс. 2017 р в натуральному вираженні,%
17. Основні імпортери натуральних оболонок в Україні в 2016 р, в натуральному вираженні,%
18. Канали збуту натуральної оболонки
19. Прогнозні показники ємності ринку натуральних оболонок в 2017-2019 рр.