Аналіз ринку м'ясних консервів в Україні. 2019 рік

Аналіз ринку м'ясних консервів в Україні. 2019 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Січень 2020 року
Кількість сторінок: 7, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 1
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
4500 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Компанія Pro-Consulting підготувала огляд ринку м'ясних консервів в Україні.
М'ясні консерви - це продукти, які виробляються з м'яса або м'ясопродуктів, герметично закупорені в бляшані банки і піддані термічній обробці. Серед українців дана продукція ринку користується популярністю завдяки зручності споживання, невисокою ціною і швидкості приготування.
Українці споживають м'ясні консерви, як основний прийом їжі, також можуть використовувати при приготуванні перших і других страв. На попит м'ясних консервів впливає фактор сезонності: найбільший спад продажів спостерігається в зимові місяці, а пік продажу припадає на літо - коли приходить час поїздок на дачу, подорожей і походів.
Велику частину українського ринку м'ясних консервів складає продукція внутрішнього виробництва.
Незважаючи на скорочення поголів'я великої рогатої худоби, у тому числі корів, а також свиней, овець і кіз в Україні, обсяг виробництва м'яса в країні за підсумками першої половини 2019 року збільшився на 5,3% в порівнянні з аналогічним періодом 2018-го. Це також вплинуло на виробництво м'ясних консервів за 10 м. 2019 року.


За 10 м. 2019 р. спостерігається збільшення ємності ринку м'ясних консервів в Україні. В період 2016-2018 рр. ємність ринку скорочувалася разом зі зниженням обсягів внутрішнього виробництва. Основними факторами впливу стали низька купівельна спроможність населення і зміна споживчих переваг (перехід на ковбасні вироби).
Збільшення доходів українців впливає на підвищення попиту до більш дорожчої та якісної продукції. Споживачі все більше віддають перевагу натуральним інгредієнтам, також віддають перевагу імпортній продукції.
Також слід зазначити, що з модою на ведення здорового способу життя, молодь відмовляється від м'ясних консервів, в сторону сирого м'яса, що впливає на зниження попиту даної продукції.
У зв'язку із загальним підвищенням цін на продовольчі товари, збільшенням вартості сировини - очікується зростання цін на м'ясо найближчим часом, що безсумнівно приведе до подорожчання м'ясних консервів.

Детальний зміст:

1.Ринок м'ясних консервів України. Загальні тенденції розвитку
2.Динаміка виробництва і обсяг ринку м'ясних консервів в Україні
3.Зовнішня торгівля на ринку м'ясних консервів України
4.Споживчі переваги на ринку м'ясних консервів України
5.Прогноз і тенденції розвитку

Перелік таблиць:

1. Обсяг ринку м'ясних консервів в Україні в 2016- 10 міс. 2019 р. в натуральному вираженні, тис. т.

Перелік графіків і діаграм:

1.Сегментація ринку м'ясних консервів і паштетів в Україні за видами сировини, в натуральному вираженні
2. Динаміка ємності ринку м'ясних консервів в Україні в 2016 - 10 міс. 2019 р., в натуральному вираженні, тис. т.
3. Динаміка експорту м'ясних консервів з України в 2016- 10 міс. 2019 р., в натуральному вираженні, тис. т.
4. Географічна структура експорту м'ясних консервів з України в 2016- 10 міс. 2019 р., в натуральному вираженні, %
5. Динаміка імпорту м'ясних консервів в Україну в 2016- 10 міс. 2019 р., в натуральному вираженні, тис. т.
6. Географічна структура імпорту м'ясних консервів в Україну в 2016- 10 міс. 2019 р., в натуральному вираженні, %

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами