in stock

Анализ рынка мясных консервов в Украине. 2019 год

Общая характеристика
Дата подготовки: Январь 2020 года
Количество страниц: 7, Arial, 1 интервал, 10 кегль
Графиков и диаграмм: 6
Таблиц: 1
Способ оплаты: наличный либо безналичный расчет, предоплата
Способ получения: электронной почтой либо курьером в электронном или в печатном виде
Язык отчета: русский
6200 грн.
  • Вы можете заказать актуализацию или адаптацию данного отчета под ваши цели и задачи, а также приобрести часть отчета (не менее 50%) по более доступной цене
  • Не нашли исследование вашего рынка? Свяжитесь с нашими консультантами - перейти в контакты
  • Так же вы можете заказать бизнес-план для вашей бизнес-идеи

Аннотация к анализу рынка:

Компанія Pro-Consulting підготувала огляд ринку м'ясних консервів в Україні.
М'ясні консерви - це продукти, які виробляються з м'яса або м'ясопродуктів, герметично закупорені в бляшані банки і піддані термічній обробці. Серед українців дана продукція ринку користується популярністю завдяки зручності споживання, невисокою ціною і швидкості приготування.
Українці споживають м'ясні консерви, як основний прийом їжі, також можуть використовувати при приготуванні перших і других страв. На попит м'ясних консервів впливає фактор сезонності: найбільший спад продажів спостерігається в зимові місяці, а пік продажу припадає на літо - коли приходить час поїздок на дачу, подорожей і походів.
Велику частину українського ринку м'ясних консервів складає продукція внутрішнього виробництва.
Незважаючи на скорочення поголів'я великої рогатої худоби, у тому числі корів, а також свиней, овець і кіз в Україні, обсяг виробництва м'яса в країні за підсумками першої половини 2019 року збільшився на 5,3% в порівнянні з аналогічним періодом 2018-го. Це також вплинуло на виробництво м'ясних консервів за 10 м. 2019 року.

За 10 м. 2019 р. спостерігається збільшення ємності ринку м'ясних консервів в Україні. В період 2016-2018 рр. ємність ринку скорочувалася разом зі зниженням обсягів внутрішнього виробництва. Основними факторами впливу стали низька купівельна спроможність населення і зміна споживчих переваг (перехід на ковбасні вироби).
Збільшення доходів українців впливає на підвищення попиту до більш дорожчої та якісної продукції. Споживачі все більше віддають перевагу натуральним інгредієнтам, також віддають перевагу імпортній продукції.
Також слід зазначити, що з модою на ведення здорового способу життя, молодь відмовляється від м'ясних консервів, в сторону сирого м'яса, що впливає на зниження попиту даної продукції.
У зв'язку із загальним підвищенням цін на продовольчі товари, збільшенням вартості сировини - очікується зростання цін на м'ясо найближчим часом, що безсумнівно приведе до подорожчання м'ясних консервів.

Детальное содержание:

1.Рынок мясных консервов Украины. Общие тенденции развития
2.Динамика производства и объем рынка мясных консервов в Украине
3.Внешняя торговля на рынке мясных консервов Украины
4.Потребительские предпочтения на рынке мясных консервов Украины
5.Прогноз и тенденции развития

Перечень таблиц:

1. Объем рынка мясных консервов в Украине в 2016- 10 мес. 2019 гг. в натуральном выражении, тыс. тонн

Перечень графиков и диаграмм:

1.Сегментация рынка мясных консервов и паштетов в Украине по видам используемого сырья, в натуральном выражении
2. Динамика емкости рынка мясных консервов в Украине за 2016 – 10 мес. 2019 гг., а натуральном выражении, тыс. тонн
3. Динамика экспорта мясных консервов из Украины в 2016- 10 мес. 2019 гг. в натуральном выражении, тыс. тонн
4. Географическая структура экспорта мясных консервов из Украины 2016- 10 мес. 2019 гг. в натуральном выражении, %
5. Динамика импорта мясных консервов в Украину в 2016- 10 мес. 2019 гг. в натуральном выражении, тыс. тонн
6. Географическая структура импорта мясных консервов в Украину 2016- 10 мес. 2019 гг. в натуральном выражении, %

Вас может заинтересовать

Связаться с нами