in stock

Аналіз ринку пасок України. 2018 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Березень 2018 року
Кількість сторінок: 4, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 2
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3250 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

        Приготування пасок - це вікова традиція, якої і зараз дотримується багато українців. Рецепти випічки трохи відрізняються в кожній родині, передаючись від покоління до покоління, вони змінюються під впливом розвитку харчової промисловості, доступності інгредієнтів і трансформації смаків населення України. Однак вироби промислового виробництва теж мають високий попит, особливо у великих містах. Споживачі відмовляються від самостійного приготування пасок на користь покупки готових з різних причин: у когось не вистачає часу, у когось - кулінарної майстерності, хтось в принципі надає перевагу готовій продукції. Таким чином, паски є важливим і прибутковим сегментом для виробників хлібобулочних виробів, оскільки за святковий продукт споживачі готові заплатити більше, ніж за продукт щоденного споживання.

      Паски - це продукція з максимально вираженим сезонним фактором. Основний обсяг покупок припадає на кілька днів перед православною Пасхою, а також перед поминальними днями, які слідують за нею.

   Хоча паски є традиційною випічкою з усталеними рецептами, проте останнім часом можна знайти найрізноманітніші варіації. Кожна невелика пекарня має свій рецепт випічки і свій стиль прикрашання пасок. Так, в тісто додають цедру лимона і апельсина, солодкі спеції (кориця,  кардамон і т.д.), а вегетаріанські кафе-пекарні пропонують випічку без яєць і дріжджів.

       У продажу також представлена ​​імпортна продукція. Одним з найпопулярніших еквівалентів паски є панеттоне - італійська випічка, в яку додають цукати, сухофрукти, а також алкоголь, через що структура тіста виходить більш пористою.

        Обсяги виробництва пасхальної випічки невеликі, що обумовлено коротким періодом її споживання і значним домашнім виготовленням. Вартість готових пасок росте разом з вартістю інгредієнтів і енергоносіїв. Підвищення цін на продукти харчування спонукають потенційних споживачів відмовитися від покупки пасок або скоротити їх кількість.

Детальний зміст:

1. Готові паски vs домашня випічка
2. Сезонність
3. Асортимент
4. Виробництво
5. Попит
6. Регіональний фактор
7. Ціни
8. Суміжні ринки

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва великодніх пасок в Україні в 2015-2017 роках, тис. тонн
2. Індекси цін виробників хлібобулочних і борошняних виробів, в січні порівняно з січнем попереднього року

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами