in stock

Аналіз ринку хлібобулочних виробів України. 2017 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Грудень 2017 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 6
Таблиць: 2
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
6800 грн.
Детальний зміст:

1. Ємність і загальні тенденції розвитку ринку
2. Виробництво хлібобулочних виробів в Україні
3. Зовнішня торгівля
4. Споживчі переваги
5. Висновки і прогнозні тенденції

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку хлібобулочних виробів в 2013-9 міс. 2017 рр. в Україні в натуральному вираженні, тис. т
2. Індекси споживчих цін на хліб 2013-2017 рр. в Україні (в листопаді по відношенню до грудня попереднього року)

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва хлібобулочних виробів в Україні в 2013 - 9 міс. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
2. Динаміка експорту хлібобулочних виробів з України в 2013- 9 міс. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
3. Географічні напрямки експорту хлібобулочних виробів з України в 2013 і 2016 рр. В натуральному значенні
4. Динаміка імпорту хлібобулочних виробів в Україні в 2013- 9 міс. 2017 рр. в натуральному вираженні, тис. тон
5. Географічні напрямки імпорту хлібобулочних виробів в Україні в 2013 і 2016 рр. В натуральному значенні
6. Споживання хлібобулочних виробів в Україні в 2016 році, в натуральному вираженні

Анотація до аналізу ринку:

У харчуванні українців хлібу відведено почесне місце. Хлібобулочні вироби вживають люди незалежно від віку, статі, рівня доходів та інших економічних і демографічних характеристик. Традиційно виробляються і користуються найбільшим попитом пшеничний і пшенично-житній хліб («Батон», «Пшеничний», «Український» і т.д.). У 2013-2017 роках споживчі ціни на хліб збільшувалися одночасно зі зростанням цін на його основний компонент - борошно. Не дивлячись на те, що хлібобулочна галузь залишається однією з базових у харчовій промисловості, споживання хліба в Україні знижується під впливом демографічних чинників (чисельності та структури населення), розвитку ринків товарів-субститутів і тенденцій дієтичного і здорового харчування.

Вас може зацікавити