in stock

Аналіз ринку борошняних кондитерських виробів з начинками України. 2016 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Лютий 2017 року
Кількість сторінок: 10, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 7
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
2850 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Борошняні кондитерські вироби не можна віднести до продуктів першої необхідності, отже, попит на продукти даної категорії залежить від доходів населення. В основному кондитерські вироби є доповненням до звичайного раціону українців, важливим атрибутом для щоденного чаювання.

Серйозний вплив на кондитерську галузь, роблять економічні чинники, особливо інфляція і девальвація національної валюти. Однак з огляду на, що галузь характеризується сильними позиціями українських виробників, можна говорити про порівняльну стабілізації досліджуваного ринку (в порівнянні з іншими ринками).

Внутрішній ринок представлений багатьма гравцями. За досліджуваний період, спостерігається перерозподіл ринку між великими операторами. Дрібним виробникам складно конкурувати з основними гравцями ринку, тому в їх асортименті переважає більш ексклюзивний товар (будь то корисні вироби з різних видів борошна і злаків, або круасани або слойки з великою палітрою смаків).

Частка імпорту на ринку борошняних кондитерських виробів з начинкою України незначна, що обумовлено рядом наступних чинників: високі витрати на транспортування, короткий термін зберігання, валютні коливання, які сприяють збільшенню вартості ввізного продукції на внутрішньому ринку.

Детальний зміст:

1. Загальні показники ринку і основні тенденції розвитку.
2. Динаміка виробництва в кондитерській галузі України.
3. Зовнішньоекономічна діяльність.
4. Споживчі переваги на ринку.
5. Висновки і прогнозні тенден1. Основні показники ринку борошняних кондитерських виробів з начинкою в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. Тоннціі розвитку ринку.

Перелік таблиць:

1. Основні показники ринку борошняних кондитерських виробів з начинкою в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка ємності ринку борошняних кондитерських виробів з начинкою в 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн
2. Структура продукції на ринку борошняних кондитерських виробів з начинкою України,%
3. Динаміка виробництва кондитерських виробів з начинкою в 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн
4. Динаміка імпорту кондитерських виробів з начинкою в 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн
5. Географія імпорту кондитерських виробів з начинкою в Україні за 2016 р в натуральному вираженні,%
6. Динаміка експорту кондитерських виробів з начинкою в 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн
7. Географія експорту борошняних кондитерських виробів з начинками з України за 2016 р в натуральному вираженні,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами