Дата підготовки: | Квітень 2017 року |
Кількість сторінок: | 5, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 3 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Паска є особливим святковим видом хліба, який сьогодні можна знайти на прилавках будь-якого магазина. Особливістю даного товару є його сезонність. Паска є одним з основних страв на одному з головних християнських свят - Великодня. Виробництво пасок в Україні в 2014-2016 роках показувало негативну динаміку. Основними причинами стали зменшення купівельної спроможності населення через девальвацію гривні, а також зниження кількості споживачів через анексії Криму і ситуації на Сході країни. За 2014-2016 роки ціни на великодні паски показали зростання, що пояснюється об'єктивними впливом ринкових чинників - подорожчанням основних інгредієнтів, а також макроекономічними факторами, до яких можна віднести, наприклад, девальвацію гривні.
Индекси цін виробників хлібобулочних та борошняних виробів в Україні в 2015-2018 рр.
Джерело: за даними Державної служби статистики України
1. Основні тенденції ринку пасок.
2. Виробництво пасок в Україні.
3. Ціни на великодні паски.
4. Основні канали збуту продукції.
5. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку.
1. Динаміка виробництва пасок великодніх в Україні в 2014-2016 роках, тис. тонн
2. Динаміка середніх роздрібних цін на паски великодні в Україні в 2014-2017 роках, грн. / кг
3. Канали збуту великодніх пасок в Україні