Дата підготовки: | Лютий 2017 року |
Кількість сторінок: | 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 18 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Однією з важливих галузей харчової промисловості є кондитерська. Ринок кондитерських виробів можна розділити на три сегменти: борошнисті, цукристі і шоколадні вироби. Починаючи з 2014 року, ринок кондитерських виробів показує тенденцію до зниження у всіх трьох сегментах. Це обумовлено девальвацією гривні, зниженням купівельної спроможності населення і збільшенням цін, ситуацією, що склалася на Сході України, закриттям ринку Росії для українських виробників. Через втрату ринку Росії виробники продовжать шукати можливості експорту своєї продукції в інші країни. Відкриття європейського ринку для українських виробників дозволить збільшити обсяги експорту. Основна проблема - відповідність продукції європейським нормам і стандартам якості. Для цього українським компаніям необхідно привести свою продукцію у відповідність з європейськими стандартами. Збільшення ціни на енергоресурси та мінімальної заробітної плати може призвести до подорожчання самих виробів для кінцевого споживача. Крім того, зростання цін на світовому ринку какао-бобів так само вплине на виробництво шоколаду і шоколадних цукерок.
1. Загальні показники ринку і основні тенденції розвитку.
2. Динаміка виробництва в кондитерській галузі України.
3. Зовнішньоекономічна діяльність.
4. Споживчі переваги на ринку.
5. Висновки і прогнозні тенденції розвитку ринку.
1. Основні показники ринку кондитерських виробів в Україні за 2012-2016 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн.
1. Динаміка виробництва тортів і тістечок в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
2. Динаміка виробництва борошняних кондитерських виробів в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
3. Динаміка виробництва виробів з шоколаду в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
4. Динаміка виробництва цукристих виробів в Україні за 2012 - 2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
5. Динаміка зовнішньої торгівлі на ринку цукристих кондитерських виробів за 2012-2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
6. Географічна структура експорту цукристих кондитерських виробів з України в 2012, 2016 р
7. Географічна структура імпорту цукристих кондитерських виробів з цукру в Україну в 2012, 2016 р
8. Динаміка зовнішньої торгівлі на ринку шоколадних кондитерських виробів за 2012-2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
9. Географічна структура експорту кондитерських виробів з шоколаду з України в 2012, 2016 р
10. Географічна структура імпорту кондитерських виробів з шоколаду в Україні в 2012, 2016 р
11. Динаміка зовнішньої торгівлі на ринку шоколадних кондитерських виробів за 2012-2016 рр., В натуральному вираженні, тис. тонн.
12. Географічна структура експорту борошняних кондитерських виробів з України в 2012, 2016 р
13. Географічна структура імпорту борошняних кондитерських виробів в Україну в 2012, 2016 р
14. Топ-10 торгових марок вафельних батончиків згідно з рейтинговою оцінкою споживачів в 2016 році.
15. Топ-10 торгових марок шоколадних батончиків згідно з рейтинговою оцінкою споживачів в 2016 році.
16. Топ-10 торгових марок шоколаду в плитках згідно з рейтинговою оцінкою споживачів в 2016 році.
17. Топ-10 торгових марок печива згідно з рейтинговою оцінкою споживачів в 2016 році.
18. Топ-10 торгових марок цукерок в коробці згідно з рейтинговою оцінкою споживачів в 2016 році.