Дата підготовки: | Лютий 2016 року |
Кількість сторінок: | 8, Arial, 1 интервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 7 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
В Україні, найбільш популярним є хліб, спечений з пшениці. Згідно сегментації українського виробництва, за період 11 міс. 2015 року, в натуральному вираженні, пшеничний хліб займає частку в 43,7%. На другому місці житньо-пшеничний і пшенично-житній, з часткою в 32,4%. Булочні вироби займають частку в 22,3%.
За аналогічний період 2014 р. частки пшеничного, житньо-пшеничного і пшенично-житнього хліба трохи скоротилися, тоді як частка булочних виробів і житнього хліба - зросла. Однак зміну часток не можна вважати суттєвою, що говорить про збереження сталості в структурі споживчих переваг.
1. Обсяг ринку хліба та ХБВ в Україні у 2012 - 11 міс. 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн