Дата підготовки: | Жовтень 2015 року |
Кількість сторінок: | 8, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 6 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
В Україні велика кількість вітчизняних виробників, що говорить про високу конкуренцію на ринку. В основному, до хлібобулочних виробів відносять продукти нетривалого зберігання, що вимагає своєчасності їх реалізації. До них відносять пшеничний, житній, житньо-пшеничний, пшенично-житній хліб і булочні вироби.
Ємність ринку досліджуваної продукції знижується щорічно. Це пов'язано з незначними обсягами експорту та імпорту, що в свою чергу не робить сильного впливу на ємність ринку. Особливий вплив надає наявність «тіні», особливо в сегменті соціальних сортів хліба.
У розрізі виробництва окремих сортів хліба не відбулося істотних змін за досліджуваний період. Її структура залишається незмінною в зв'язку зі стабільністю споживчих переваг. Виготовлення пшеничного хліба займає найбільшу частку.
1. Обсяг ринку ХБВ в Україні у 2012-1 півріччя 2015 року, натуральне вираження, тис. тонн