Дата підготовки: | Червень 2019 року |
Кількість сторінок: | 5, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 10 |
Таблиць: | 12 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | электронной почтой либо курьером в электронном или в печатном виде |
Мова звіту: | російська |
Аналітики Pro-Consulting провели аналіз ринку перероблених м'ясних виробів в Україні. Були розглянуті такі сегменти, як ковбасні вироби, м'ясні консерви і паштети, а також м'ясні напівфабрикати. Розрахована динаміка ємності досліджуваного ринку, проаналізовані показники виробництва, імпорту і експорту продукції на ринку м'ясопереробки. Також розраховані частки імпортної та вітчизняної продукції та обсяги споживання перероблених м'ясних виробів на душу населення в Україні. На підставі отриманих даних був зроблений прогноз розвитку ринку на 2019-2021 рр. в розрізі сегментів.
1. Динаміка ємності досліджуваного ринку в Україні в 2014 - 2018 рр. (на підставі оцінки та даних ЗЕД) в розрізі: ковбасні вироби, м'ясні консерви і паштети, м'ясні напівфабрикати
2. Сегментація ємності ринку в Україні в 2014 і 2018 року в розрізі: ковбасні вироби, м'ясні консерви і паштети, м'ясні напівфабрикати:
- розрахунок частки ковбасних виробів, м'ясних консервів і паштетів, м'ясних напівфабрикатів в загальній структурі (на підставі оцінки)
- розрахунок частки імпортних і вітчизняних товарів (на підставі оцінки)
3. Споживання перероблених м'ясних виробів на душу населення в Україні в 2014-2018 р (оцінка за видами виробів: ковбасних виробів, м'ясних консервів і паштетів, м'ясних напівфабрикатів)
4. Прогнозні показники розвитку ринку в 2019-2021 рр. в Україні в досліджуваних сегментах
1. Ємність ринку ковбасних виробів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
2. Місткість ринку консервів і паштетів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
3. Місткість ринку м'ясних напівфабрикатів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
4. Сегментація ємності ринку в Україні в 2014 - 2018 рр. в розрізі: ковбасні вироби, м'ясні консерви і паштети, м'ясні напівфабрикати, тис. тон
5. Частки імпортних і вітчизняних товарів на ринку ковбасних виробів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
6. Частки імпортних і вітчизняних товарів на ринку консервів і паштетів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
7. Частки імпортних і вітчизняних товарів на ринку м'ясних напівфабрикатів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
8. Динаміка населення в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. чол.
9. Споживання перероблених м'ясних виробів на душу населення в Україні в 2014-2018 р, кг/чол. за рік
10. Прогнозні показники розвитку ринку ковбасних виробів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон
11. Прогнозні показники розвитку ринку консервів і паштетів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон
12. Прогнозні показники розвитку ринку м'ясних напівфабрикатів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон
1. Ємність ринку ковбасних виробів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
2. Місткість ринку консервів і паштетів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
3. Місткість ринку м'ясних напівфабрикатів в Україні в 2014 - 2018 рр., тис. тон
4. Сегментація ємності ринку в Україні в 2014 і 2018 рр. в розрізі: ковбасні вироби, м'ясні консерви і паштети, м'ясні напівфабрикати, тис. тон
5. Динаміка споживання ковбасних виробів в Україні в 2014 - 2018 рр., кг/чол.
6. Динаміка споживання паштетів і консервів в Україні в 2014 - 2018 рр., кг/чол.
7. Динаміка споживання м'ясних напівфабрикатів в Україні в 2014 - 2018 рр., кг/чол.
8. Прогнозні показники розвитку ринку ковбасних виробів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон
9. Прогнозні показники розвитку ринку консервів і паштетів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон
10. Прогнозні показники розвитку ринку м'ясних напівфабрикатів в 2019-2021 рр. в Україні, тис. тон