in stock

Аналіз ринку хліба і ХБВ України, 2011 рік.

Загальна характеристика
Дата підготовки: Липень 2011 року
Кількість сторінок:  6, Arial, 1 интервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 5
Спосіб оплати: готівковий/безготівковий розрахунок, в тому числі банківською карткою, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
400 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Огляд ринку хлібобулочних виробів України, підготовлений аналітиками Pro-Consulting, включає динаміку виробництва продукції в натуральному вираженні за 2006-2010 рр. Аналіз тенденцій ринку за даними офіційної статистики та інших джерел вказує на зниження обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Однак відзначено, що на ринку присутня значна частка тіньової продукції, виробленої приватними пекарнями та іншими дрібними підприємствами. Показник щорічного споживання продукції в Україні досягає 121 кг на душу населення. Особливість ринку хліба та хлібобулочних виробів в Україні полягає в тому, що виробництво зосереджено на спеціалізованих підприємствах - хлібозаводах і хлібокомбінатах, які виробляють масову продукцію. В огляді наведені оціночні частки найбільших холдингів і об'єднань ринку за підсумками 2010 р Більше 50% всього хліба припадає на вісім підприємств України, лідерами серед яких є «Київхліб», «Хлібпром» та «Укрзернопром». Також особливу увагу звернено на аналіз загальних тенденцій розвитку сегмента заморожених напівфабрикатів. Показана динаміка цін за 2011 рік в розрізі видів хліба: житній, пшеничний та житньо-пшеничний. Прогнози розвитку ринку песимістичні - державне тиск, зростання вартості сировини і конкуренція з боку сегмента напівфабрикатів вказує на високу ймовірність подальшого скорочення обсягу ринку хліба і хлібобулочних виробів.

Детальний зміст:

1. Загальна характеристика ринку
2. Виробництво хлібобулочних виробів
3. Основні оператори ринку
4. Основні тенденції розвитку галузі
5. Ринок заморожених або охолоджених хлібобулочних напівфабрикатів
6. Висновки і перспективи розвитку

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва хліба та хлібобулочних виробів в Україні в 2006-2010 рр., тис. тонн
2. Оціночні дані про долю ринку найбільших хлібних об'єднань за підсумками 2010 року
3. Ціни на хлібобулочну продукцію за 2011 рік, тис. грн. за тонну
4. Реалізації заморожених напівфабрикатів хлібобулочних виробів в Україні, тис. тонн
5. Основні споживачі заморожених хлібобулочних напівфабрикатів

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами