Команда компанії Pro-Consulting розробила бізнес-план організації концертно-спортивної арени в Києві на 20 тис. глядачів

K182.jpgКомплекс прийме фінал міжнародного баскетбольного турніру Євробаскет 2015. За вимогами FIBA, в проекті передбачена окрема баскетбольна тренувальний майданчик, формат якої дозволяє також тренуватися волейболістам, гандболістам, тенісистам і грати в міні футбол.

Багатофункціональний принцип майбутньої арени дозволить надавати широкий спектр послуг і обслуговувати заходи різного профілю та спрямованості, тим самим забезпечуючи майбутньому майданчику постійний приплив клієнтів і позитивно впливаючи на обсяг продажів, рентабельність бізнесу і окупність вкладених інвестицій у будівництво і роботу арени.

Багатофункціональна арена передбачає проведення мега-заходів різної спрямованості: конференцій, фестивалів, рок-і поп-концертів, опер, мюзиклів, виступи симфонічних оркестрів, показів кіно і мод, баскетбольних чемпіонатів, боксерських поєдинків та інших великомасштабних заходів.

Робота інженерних систем життєзабезпечення Арени оптимізована під вимоги різних заходів (лід, цирк, концерт), оперативну підготовку залів при чергуванні заходів при кількості глядачів від 3 до 20 тис. осіб.

Розроблений бізнес-план надасть потенційним інвесторам і фінансують організаціям обгрунтовані розміри капіталовкладень, які необхідні для реалізації проекту, обсягу продажів і доходів арени як результат її діяльності.

Фінансова модель проекту демонструє не тільки показники рентабельності та окупності проекту, але й показники інвестиційної привабливості проекту.

Крім того бізнес-план містить сценарії розвитку проекту, які демонструють зміни показників інвестиційної привабливості в залежності від зміни обсягу продажів, ціни реалізації та собівартості діяльності арени.

Ініціатор проекту зможе надати даний інвестиційний документ у будь-якої фінансової організації з метою отримання необхідного фінансування.

З детальним описом Проекту ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням

Компанія Pro-Consulting - надійний партнер, який допоможе організувати Ваш бізнес!