Дата підготовки: | Лютий 2014 року |
Кількість сторінок: | 6, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт |
Графіків і діаграм: | 6 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
Мова звіту: | російська |
Твердий сир є одним із популярних делікатесів. В середньому, українці споживають близько 3,5-4 кг твердих сирів на рік (на душу населення), що значно нижче, ніж в європейських країнах. Динаміка виробництва твердих сирів в Україні в період з 2009 по 2013 рр. має тенденцію спаду. Схожий тренд демонстрував і показник експорту. На тлі цього в досліджуваний період відзначалось стрімке зростання імпорту твердих сирів в Україні. За підсумками 2012 року обсяг продукції, що ввозиться в країну збільшився на 165,6% в порівнянні з 2011 роком.