in stock

Аналіз українського ринку твердих сирів. 2014 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Лютий 2014 року
Кількість сторінок:  6, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 6
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
2210 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Твердий сир є одним із популярних делікатесів. В середньому, українці споживають близько 3,5-4 кг твердих сирів на рік (на душу населення), що значно нижче, ніж в європейських країнах. Динаміка виробництва твердих сирів в Україні в період з 2009 по 2013 рр. має тенденцію спаду. Схожий тренд демонстрував і показник експорту. На тлі цього в досліджуваний період відзначалось стрімке зростання імпорту твердих сирів в Україні. За підсумками 2012 року обсяг продукції, що ввозиться в країну збільшився на 165,6% в порівнянні з 2011 роком.

Детальний зміст:

1. Виробництво
2. Зовнішня торгівля
3. Цінова політика
4. Споживання і споживчі переваги

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка виробництва твердих сирів в Україні за підсумками 2009–2013 рр., тис. тонн
2. Динаміка експорту твердих сирів із України за підсумками 2009–2013 рр.
3. Динаміка імпорту твердих сирів до України за підсумками 2009–2013 рр.
4. Динаміка середніх експортних та імпортних цін на тверді сири в Україні за підсумками 2009–2013 рр., грн / кг
5. Рейтинг переваг твердих сирів у розрізі ТМ за підсумками 2013 р., %
6. Структура споживання твердого сиру в Україні в розрізі походження продукції у 2013 р., %

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами