| Дата підготовки: | Червень 2016 року |
| Кількість сторінок: | 8, Arial, 1 интервал, 10 шрифт |
| Графіків і діаграм: | 7 |
| Спосіб оплати: | передоплата |
| Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
| Мова звіту: | Російська |




Основна частка на ринку преміального сиру України припадає на європейські торгові марки.
Дорогі сорти сирів ввозяться в Україну в основному з таких країн, як Німеччина, Польща, Франція, Італія, Австрія, Чехія і т.д. В асортиментній лінійці українських операторів представлені певні види елітних сирів, проте технологія їх виробництва не відповідає традиційній, вони значно поступаються в смакових і якісних характеристиках. Зростання ринку обмежено низькою купівельною спроможністю українського населення, відносно низьким рівнем і культурою споживання преміальних сирів, відсутністю якісної сировини, високими виробничими витратами.