Дата підготовки: | Березень 2017 року |
Кількість сторінок: | 19, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Таблиць: | 23 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
В останні десятиліття птахівництво в Україні динамічно розвивається. Основний внесок у збільшення поголів'я птиці вносить виробництво м'яса птиці. Так в період з 2007 по 2016 роки загальне поголів'я птиці в усіх категоріях господарств збільшилось. Серед областей України лідерами за поголів'ям курей-несучок є Київська, Хмельницька та Херсонська області. При цьому динаміка зміни поголів'я птиці найчастіше залежить не стільки від кон'юнктури ринку, скільки від соціально-економічних чинників (доходи, зайнятість). Збільшення виробництва яйця в домогосподарствах дозволяє зробити висновки про скорочення в домогосподарствах поголів'я бройлерів. В Україні все ще існує досить велика кількість виробників яйця. Однак останні роки демонструють постійне скорочення їх кількості. Ще в 2007 році в Україні налічувалося 120 підприємств, спеціалізованих виробників курячого яйця. До 2016 року їх кількість скоротилася до 68. В Україні активне промислове виробництво яєчних продуктів почалося в 2005 році, але, незважаючи на настільки короткий період існування галузі, виробники змогли за кілька років істотно збільшити обсяги виробництва і вийти на зовнішні ринки. За останні 10 років виробництво яєчних продуктів було збільшено в 4 рази, при цьому темпи виробництва сухих яєчних продуктів були швидшими.
1. Поголів'я птиці в Україні
2. Виробництво яєць в Україні
3. Зовнішньоекономічні операції на ринку яйця
4. Споживання яєць в Україні
5. Основні канали реалізації яєць в Україні
6. Сезонність пропозиції і оптові ціни яєць в Україні
7.1. Кількість гравців на ринку
7.2. Ринкова позиція великих операторів на українському ринку промислового виробництва яйця
Огляд українського ринку яєчних продуктів
8. Виробництво яєчних продуктів
9. Зовнішньоекономічні операції на ринку яєчних продуктів
9.1. Експорт яєчних продуктів
9.2. Імпорт яєчних продуктів
10. Споживання яєчних продуктів в Україні
11. Основні канали реалізації яєчних продуктів
12. Відпускні ціни на яєчні продукти в Україні
13. Характеристика основних гравців на ринку яєчних продуктів в Україні
1. Поголів'я птиці і курей-несучок в 2007-2016 рр., млн. голів на кінець року
2. Обсяги виробництва яєць в Україні в 2007-2016 роках, млн. шт.
3. Середньорічна продуктивність курей-несучок в Україні, шт.
4. Прогноз обсягів виробництва яєць в Україні, млн. шт.
5. Обсяги експорту яєць з України в 2007-2016 роках
6. Споживання яєць в Україні на душу населення (шт.) та загальний фонд споживання яєць в Україні (млн. шт.) В 2007-2016 рр.
7. Динаміка споживання основних продуктів харчування, на душу населення
8. Структура реалізації яєць с/г підприємствами через основні канали збуту, % в натуральному вираженні
9. Середні відпускні ціни на яйце в 2007-2016 роках, грн/шт.
10. Число спеціалізованих підприємств з виробництва яєць в Україні
11. Частки найбільших операторів в промисловому виробництві яйця в 2012-2016 роках, млн. шт.
12. Частки «Авангард» у виробництві яєць, поголів'я курей-несучок та експорті яєць в період 2009 -2016 років
13. Виробництво яєчних продуктів в Україні в 2007-2016 роках, тонн
14. Прогноз виробництва яєчних продуктів в 2016-2019 роках, тонн
15. Експорт яєчних продуктів з України в 2007-2016 роках
16. Динаміка українського експорту яєчних продуктів в країни ЄС
17. Імпорт яєчних продуктів в Україні в 2007-2016 роках в грошовому вираженні, тис. долл.
18. Динаміка виробництва деяких видів продукції, до складу якої входять яйця і яєчні продукти в 2007-2016 рр., тонн
19. Відсоток використання яєчних продуктів в рецептурі продуктів харчування (в еквіваленті яйця)
20. Канали збуту яєчних продуктів за 2009-2016 рр.,%
21. Динаміка цін на сухі яєчні продукти, грн/кг
22. Обсяги виробництва яєчних продуктів найбільшими гравцями на ринку в 2014-2015 роках
23. Частки «Авангард» у виробництві та експорті сухих яєчних продуктів в період 2007-2016 рр.