in stock

Аналіз ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас України. 2017 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Травень 2017 року
Кількість сторінок: 8, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 7
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
Мова звіту: російська
3850 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Для ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні були характерні тенденції аналогічні ринку ковбасних виробів. Протягом останніх трьох років ринок сиров`ялених і сирокопчених ковбас відчував ряд негативних тенденцій. Дані тенденції були пов'язані з економічною і геополітичною кризою в країні. Втрата значної кількості споживачів сталася через анексію Криму і військового конфлікту в Луганській і Донецькій областях.

Вплив економічної кризи також відбилося на собівартості виробництва продукції. Виросли тарифи на електроенергію, воду і газ, а також подорожчання м'яса як наслідок скорочення поголів'я худоби і птахів, а також зростання вартості його утримання, привели до істотного збільшення цін на ковбаси і м'ясні продукти.

Детальний зміст:

1. Ринок сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні. Загальні тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
4. Споживчі переваги на ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні
5. Перспективні тенденції розвитку ринку сирокопчених і сиров'ялених ковбас в Україні

Перелік таблиць:

1. Динаміка ємності ринку ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні, в натуральному вираженні, тис. тон

Перелік графіків і діаграм:

1. Виробництво ковбасних виробів по регіонах України за 2016 р%
2. Динаміка виробництва ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в 2012 - 1 кв. 2017 рр., В натуральному вираженні, тис. тон
3. Динаміка імпорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в натуральному вираженні, тис. кг
4. Географічна структура імпорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україну в 2012 і 2016 роках
5. Динаміка експорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених в Україні в натуральному вираженні, тис. кг
6. Географічна структура експорту ковбас варено-копчених, напівсухих, сиров'ялених, сирокопчених з України в 2012 і 2016 роках
7. Динаміка споживчих переваг марок в категорії «Ковбасно-м'ясна продукція» в 2012 і 2016 роках, середньорічний бал

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами