in stock

Аналіз ринку перепелиній продукції України. 2014 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2014 року
Графіків і діаграм: 7
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
2700 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Український ринок перепелиного м'яса і яєць характеризується як слабонасичений і знаходиться в стані зростання. Так, кількість поголів'я демонструє стійку тенденцію до збільшення, як і обсяги випуску перепелиних яєць. Дана область птахівництва є досить новою для України. За 12 років кількість перепелів виросла в 20 разів.

Споживачами продуктів перепелівництва є в основному жителі великих міст, де існує досить хороша пропозиція продукції. Попит споживачів на перепелині яйця і м'ясо підтримується завдяки їх смаковим якостям, а пропозиція - завдяки невибагливості птиці і малому періоду окупності проекту. Для розвитку галузі першорядне значення має активна маркетингова політика виробників, метою якої буде пропаганда споживання цього виду продукції.

В Україні налічується понад півтисячі підприємств перепелівничої галузі, причому на великі ферми припадає найменша частка пташиного поголів'я.

У грошової місткості ринку домінують перепелині яйця. Основна частина збуту яєць походить через ринки і супермаркети, а от реалізація перепелиного м'яса відбувається переважно в закладах мережі HoReCa.

Детальний зміст:

1. Історія розвитку галузі
2. Обсяги ринку
3. Конкурентна ситуація
4. Собівартість, рентабельність
5. Цінова політика, асортимент
6. Збут
7. Висновки

Перелік таблиць:

1. Показники роботи найбільших гравців галузі перепільництва в 2012–2013 рр.

Перелік графіків і діаграм:

1. Динаміка поголів’я перепелів в Україні в 2009–2014 рр., млн голів
2. Динаміка виробництва перепелиних яєць в Україні в 2009–2014 рр., млн шт.
3. Структура ринку перепелиної продукції у грошовому вираженні в 2013–2014 рр., %
4. Структура гравців галузі перепільництва в розрізі їх розмірів у кількісному вираженні, %
5. Структура виробництва перепелиної продукції в розрізі розмірів перепелиних ферм у 2013–2014 рр.
6. Структура витрат на утримання перепелів в Україні
7. Потенціал перепелиної галузі

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами