Аналіз ринку кондитерських виробів України. 2016 рік

Аналіз ринку кондитерських виробів України. 2016 рік
Загальна характеристика
Дата підготовки: Вересень 2016 року
Кількість сторінок: 10, Arial, 1 інтервал, 10 кегль
Графіків і діаграм: 10
Таблиць: 2
Спосіб оплати: передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
2700 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Загострення економіко-політичної нестабільності в зв'язку з військовими діями на сході країни призвело до втрати кількох великих заводів ( «АВК» і «Конті»), що в свою чергу відбилося на обсягах виробництва і вартості продукції. Серед борошняних та цукристих кондитерських виробів найбільшим попитом користується сегмент борошняних виробів (печиво, пряники, вафлі і тістечка). В даному дослідженні проведено аналіз за сегментами; проаналізовані обсяги виробництва і експортно-імпортних операцій; розглянуті споживчі переваги і представлений прогноз ринку кондитерських виробів на 2016-2018 рр.

Детальний зміст:

1. Опис і сегментація ринку. Тенденції розвитку 2011 - 1-е півріччя 2016 р
2. Розрахунок ємності ринку
3. Виробництво
4. Зовнішньоекономічна діяльність
5. Споживчі переваги кондитерських виробів
6. Прогнозні показники
 

Перелік таблиць:

1. Динаміка показників місткості ринку кондитерських виробів України, 2011- 1 пол.2016, натуральне вираження, тис. тонн
2. Динаміка обсягу виробництва в структурі за сегментами з 2011 по 1-е півріччя 2016 рр. щодо 2012 

Перелік графіків і діаграм:

1. Структура ринку кондитерських виробів за обсягом виробництва за 1-е пол.2016 р, натуральне вираження, тис. тонн
2. Структура ринку кондитерських виробів за обсягом виробництва за 1-е пол.2016 р, натуральне вираження, тис. тонн
3. Динаміка ємності ринку кондитерських виробів України, 2011- 1 пол.2016, натуральне вираження, тис. Тонн
4. Структура виробництва кондитерських виробів в Україні за підсумками 1 півріччя. 2016 року, в натуральному вираженні, тис. тонн
5. Динаміка експорту кондитерських виробів з України за підсумками 2011- 1 пол. 2016 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
6. Динаміка імпорту кондитерських виробів в Україну за підсумками 2011 - 1 пол. 2016 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн
7. Географічна структура імпорту та експорту кондитерських виробів в Україні, за підсумками 1-го півріччя 2016 року, в натуральному вираженні,%
8. Рейтинг виробників в категорії «цукерки в коробці» за підсумками 1-го півріччя 2016 р бали (5 - найвищий бал, 1 - низький)
9. Рейтинг виробників в категорії «печиво» за підсумками 1-го півріччя 2016 р бали (5 - найвищий бал, 1 - низький)
10. Прогноз ємності ринку кондитерських виробів в Україні в 2016-2018 рр., натуральне вираження, тис. тонн

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами