Анотація до аналізу ринку:
З огляду на істотне скорочення ринку м'ясопереробки в цілому, а також загально-економічні та геополітичні тенденції в Україні, останні два роки спостерігалося скорочення обсягу ринку ковбас і м'ясних копченостей - грудинки, буженини, бекону та інших. В цілому в структурі українського виробництва найбільшу частку займає група варених ковбас, сосисок та сардельок.
В даному звіті представлена інформація про основні тенденції, показники, перспективи ринку, про зовнішню торгівлю на ринку і про переваги споживачів.
Детальний зміст:
1. Ринок ковбас і копченостей України. Загальна характеристика і ключові тенденції розвитку
2. Динаміка виробництва та обсяг ринку ковбас і копченостей в Україні
3. Зовнішня торгівля на ринку ковбас і копченостей України
4. Вподобання споживачів на ринку ковбас і копченостей України
5. Аналіз проблем і тенденцій розвитку ринку ковбас і копченостей України
Перелік таблиць:
1. Динаміка ємкості ринку ковбас і копченостей в Україні за 2013-2015 рр., у натуральному вираженні, тис. тонн
2. Порівняльна характеристика результатів експертизи продукції м'ясопереробки України станом на початок 2014 року.
Перелік графіків і діаграм:
1. Структура виробництва ковбас і копченостей в Україні у 2015 році, натуральне вираження
2. Динаміка виробництва ковбас і копченостей в Україні за 2013-2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
3. Динаміка реалізації ковбас і копченостей у областях України за 9 місяців 2014-9 місяців 2015 рр., натуральне вираження
4. Динаміка імпорту ковбас і копченостей в Україну за 2013-2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
5. Географічна структура імпорту ковбас і копченостей в Україну в 2013 та 2015 рр., натуральне вираження, %
6. Динаміка експорту ковбас і копченостей з України у 2013 - 2015 рр., натуральне вираження, тис. тонн
7. Географічна структура експорту ковбас і копченостей в Україну в 2013 та 2015 рр., натуральне вираження
8. Рейтинг вподобань споживачів по торговим маркам ковбас і копченостей у 2015 році