| Дата підготовки: | Лютий 2025 року |
| Кількість сторінок: | 6, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
| Графіків і діаграм: | 3 |
| Таблиць: | 2 |
| Спосіб оплати: | передоплата |
| Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
| Мова звіту: | українська, російська, англійська |




Аналітиками Pro-Consulting проведене дослідження ринку м’яса качок в Україні в 2021-2024 рр. Український ринок качиного м’яса наразі відновлюється після спаду пов’язаного з вторгненням росії. Качине м’ясо займає невелику частку в загальній структурі споживання м’ясних виробів, проте має перспективи для зростання.
Ринок качиного м’яса залежний від обсягів та вартості вирощування качок, споживчих вподобань та купівельної спроможності населення. Основні обсяги вирощування качок сконцентровані у господарствах населення. Промислове вирощування – в межах 2-3 % від загального обсягу ринку.

1. Загальна характеристика ринку
2. Виробництво
3. Зовнішня торгівля
4. Споживачі та їх уподобання
5. Висновки
1. Ємність ринку м’яса качок в Україні, 2021-2024 рр., в натуральних показниках, тис. тонн
2. Динаміка виробництва м'яса качок в Україні, 2021-2024р. у натуральних показниках, тис. тонн
1. Структура вирощування качок на м'ясо (промисловий сектор) в Україні у 2024 році за породами, у натуральних показниках, голів, %
2. Динаміка імпорту м'яса качок до України, 2021-2024 рр. у натуральних показниках, тонн
3. Структура продажів м'яса качок каналами збуту, %