Дата підготовки: | Серпень 2018 року |
Кількість сторінок: | 9, Arial, 1 інтервал, 10 кегль |
Графіків і діаграм: | 7 |
Таблиць: | 1 |
Спосіб оплати: | передоплата |
Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді |
Мова звіту: | російська |
Наявність добре розвиненої вітчизняного кондитерської галузі в Україні зумовленої низкою факторів, дозволив українським виробникам повністю забезпечувати внутрішнє споживання і здійснювати імпортні поставки. До 2014 року кондитерський сектор України виробляв понад 900 тис. тон продукції на рік, однак події 2014 і наступних років негативно вплинули на обсяги ринку. Ринок печива займає більше половини в структурі виробництва кондитерських виробів в Україні. Після спаду виробництва, ринок печива в 2017 році показав зростання на 5,8%. Так само позитивна тенденція спостерігається на зовнішньому ринку печива, за підсумками 2017 і 6 місяців 2018 обсяг ринку імпорту та експорту так само показав зростання.
1. Загальна інформація про ринок. Аналіз поточних тенденцій
2. Динаміка виробництва і обсяг ринку
3. Зовнішньоекономічна діяльність
4. Споживчі переваги
5. Висновки і прогнозні тенденції
1. Обсяг ринку печива в Україні за 2015-6 міс. 2018 рр., в натуральному вираженні тис. т.
1. Структура ринку кондитерських виробів в Україні в 2017 році, в натуральному вираженні,%
2. Обсяг і динаміка виробництва печива в Україні, за 2015-6 міс. 2018 рр., в натуральному вираженні тис. т
3. Обсяг і динаміка експорту печива за 2015-6 міс. 2018 рр., в натуральному вираженні, тис. т
4. Географічна структура експорту печива, за 2015 і 2017 рр., в натуральному значенні, %
5. Обсяг і динаміка імпорту печива за 2015-6 міс. 2018 рр., в натуральному вираженні, тис. т
6. Географічна структура імпорту печива в натуральному вираженні, за 2015 і 2017 рр. в натуральному значенні, %
7. Рейтинг споживчих переваг печива в Україні в 2017 році