| Дата підготовки: | Лютий 2016 року |
| Кількість сторінок: | 7, Arial, 1 интервал, 10 шрифт |
| Графіків і діаграм: | 6 |
| Таблиць: | 1 |
| Спосіб оплати: | передоплата |
| Спосіб отримання: | електронною поштою або кур'єром |
| Мова звіту: | російська |




Ковбасне виробництво унікальне тим, що даний продукт можна робити як в промислових масштабах, так і організувати міні-цех на невеликих потужностях. Адже останнім часом, все більш актуальним є «еко-лавки» з продукцією «домашнього» виробництва.
Сегмент обладнання для виробництва ковбас безпосередньо залежить від динаміки розвитку ринку ковбасних виробів і попиту на них. При зростанні споживання м'ясо-ковбасних виробів зростає необхідність в посиленні або оновленні потужностей виробничих підприємств. Поки на вітчизняному ринку помітне скорочення споживання і виробництва ковбас, тому гострої необхідності в збільшенні масштабів виробництва не спостерігається.
1. Динаміка ємкості ринку обладнання для виробництва ковбас в Україні за 2012-2015 рр., грошове вираження, млн. грн.