in stock

Аналіз ринку ковбасних виробів і копченостей України. 2014 рік

Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2014 року
Кількість сторінок: 9, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт 
Графіків і діаграм: 10
Таблиць: 1
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання:  електронною поштою або кур'єром
Мова звіту: російська
2200 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

У структурі українського ринку ковбасних виробів найбільша частка припадає на варені ковбаси, які є найбільш популярним продуктом серед інших ковбасних виробів і копченостей в Україні. Динаміка ємності ринку має хвилеподібний тренд, в досліджуваний період відзначаються незначні зміни темпу приросту. Зовнішня торгівля ковбасними виробами і копченостями слабо розвинена. Експорт становить не більше 1% від загального обсягу виготовленої продукції. Вітчизняні ковбаси і копченості поставляються в основному в Росію і Молдову. Найбільшими імпортерами ковбасних виробів в Україні є Іспанія, Італія, Словаччина, Польща.

Детальний зміст:

1. Сировинна база
2. Загальні тенденції розвитку ринку ковбасних виробів в Україні
3. Зовнішньоекономічна діяльність
4. Структура ринку
5. Переваги споживачів
6. Висновки та прогнози

Перелік таблиць:

1. Динаміка основних показників ринку ковбасних виробів України в натуральному вираженні в 2009 – 7 міс. 2014 рр., тис. тонн

Перелік графіків і діаграм:

1. Ємність ринку свіжого та охолодженого м’яса в Україні в 2009 – 7 міс. 2014 рр., тис. тонн
2. Усереднена структура ринку ковбас, натуральне вираження, %
3. Динаміка ємності ринку ковбасних виробів України в натуральному вираженні в 2009 –7 міс. 2014 рр., тис. тонн
4. Географічна структура експорту ковбасних виробів у 2013 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження%
5. Географічна структура імпорту ковбасних виробів у 2013 – 7 міс. 2014 рр., натуральне вираження, %
6. Частки виробництва ковбасних виробів основних операторів ринку в 2013 р, натуральне вираження, %
7. Критерії вибору ковбасних виробів в Україні, %
8. Структура місць здійснення покупки ковбасних виробів в Україні, %
9. Переваги споживачів ковбасних виробів в розрізі ТМ за 10 міс. 2014р., балів
10. Прогноз виробництва ковбасної продукції в Україні в 2014-2017гг., тис. тонн

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами