in stock

Паспорт ринку кондитерських виробів України. 2006

Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2006 року
Кількість сторінок: 12, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 4
Таблиць: 12
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
300 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

У підготовленому паспорті ринку кондитерських виробів України аналітиками компанії Pro-Consulting розглянуті ключові тенденції і прогнози розвитку галузі, перспективні проекти, ризики та бар'єри. Загальна пропозиція кондитерських виробів на ринку з 2000 по 2005 рік зросла в півтора рази, склавши понад 1 млн тонн. При цьому відзначається тенденція щорічного збільшення імпорту продукції на український ринок: якщо в 2000 році частка імпорту становила 1,6%, то за підсумками 2005 року - 3,2%. Основними країнами-імпортерами є Росія, Польща, Нідерланди та Німеччина, з яких відбувається третина всіх поставок з-за кордону. Порядку 28-30% вироблених в Україні кондитерських виробів відправляються на експорт, переважно в Росію (49%), Казахстан (16%), Азербайджан (8%), Грузію (4%) і Молдову (3,8%). Найбільший попит на кондитерські вироби в країні спостерігається в містах-мільйонниках: Києві, Одесі, Донецьку, Дніпропетровську та Харкові. Розглянуто основні оператори ринку і розраховані їх частки на підставі обсягів виробництва в натуральному вираженні. Першу п'ятірку провідних гравців представляють Корпорація «Рошен», Компанія «АВК», ЗАТ ВО «Київ-Конті», «Бісквіт-Шоколад» та АТ ВІД «Полтавакондитер», сумарна частка яких за підсумками 2005 року склала 55,2%.

Детальний зміст:

1. Основні параметри ринку:
1.1. Ємність ринку: Фактична ємність ринку. Структура.
1.2. Фінансова місткість ринку: Фактична фінансова місткість ринку. Структура.
2. Структура імпорту, експорту, споживання:
2.1. Імпорт: Обсяги поставок іноземних імпортерів на український ринок. Частки основних імпортерів.
2.2. Експорт: Обсяги експорту з українського ринку. Частки експорту основних країн.
2.3. Споживання: Обсяги внутрішнього споживання на українському ринку. Частки основних регіонів-споживачів на українському ринку.
3. Товарна структура ринку.
3.1. Внутрішнє споживання.
3.2. Імпорт.
3.3. Експорт.
4. Цінова структура ринку.
5. Основні учасники ринку: Дилерські / дистриб'юторські мережі виробників. Частки дилерських / дистриб'юторських мереж виробників.
6. Характеристика і прогнози розвитку ринку:
6.1. Характеристика.
6.2. Прогнози розвитку на найближчі три роки.
6.3. Проекти галузі на найближчі три роки.
6.4. Ризики галузі на найближчі три роки.

Перелік таблиць:

1. Фактична ємність ринку
2. Структура
3. Фінансова місткість ринку
4. Структура
5. Обсяги поставок лідерів імпорту на українському ринку
6. Частки імпорту
7. Країни - лідери споживання українських кондитерських виробів
8. Частки експорту
9. Обсяги продажів на українському ринку
10. Частки основних регіонів-споживачів на українському ринку
11. Виробництво продукції основними операторами на ринку кондитерських виробів
12. Частки основних виробників

Перелік графіків і діаграм:

1. Виробництво кондитерських виробів за видами
2. Структура імпорту кондитерських виробів за видами
3. Структура експорту кондитерських виробів за видами
4. Темп зростання середніх цін продукції лідерів ринку в 2006 році,%

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами