in stock

Аналіз ринку плавленого сиру України. 2003

Загальна характеристика
Дата підготовки: Жовтень 2003 року
Кількість сторінок: 11, Arial, 1 інтервал, 10 шрифт
Графіків і діаграм: 9
Таблиць: 7
Спосіб оплати: готівковий або безготівковий розрахунок, передоплата
Спосіб отримання: електронною поштою або кур'єром в електронному або в друкованому вигляді
100 грн.
  • Ви можете замовити актуалізацію або адаптацію даного звіту під ваші цілі і завдання, а також придбати частину звіту (не менш 50%) по більш доступній ціні
  • Не знайшли дослідження вашого ринку? Зв'яжіться з нашими консультантами – перейти в контакти
  • Так само ви можете замовити бізнес-план для вашої бізнес-ідеї

Анотація до аналізу ринку:

Аналітики компанії Pro-Consulting підготували аналіз ринку плавленого сиру України. Зазначено, що плавлений сир є продуктом вторинної переробки різних сирів, сиру, масла та інших молочних виробів шляхом теплової обробки і з додаванням спеціальних солей-плавники. Відзначено, що за останні три роки на українському ринку спостерігається стрімке зростання обсягів виробництва плавленого сиру: в 2001 році його випуск збільшився на 34% до 23,5 тис. Тонн, в 2002 - на 10% до 26 тис. Тонн., А в 2003 - на 24% до 32,4 тис. тонн. Виконана сегментація ринку в розрізі виробників: ВАТ «Дніпрорудненський сироробний комбінат» має частку 20%, ВАТ «Молочник» - 18,5%, КП «Хмельницька маслосирбаза» - 9,5%. Проаналізовано зовнішня торгівля плавленим сиром. Зазначено, що в Україні виробляють більше 40 видів плавлених сирів: вони відрізняються формою (бруски, сектора, циліндри, напівциліндри); станом тесту (від щільного Ломтева до пастоподібного намазувати); кольором (від злегка кремового до оранжевого і фісташки); смаком (від гострого до солодкого). Представлена ​​структура собівартості плавленого сиру в якому сировина займає частку 68%. Основною сировиною для виробництва виступають сир знежирений і жирний, а також молочний маргарин. Наведено дані про ціни на продукцію в розрізі вітчизняних і закордонних виробників.

Детальний зміст:

 Загальна характеристика ринку
2. Оператори ринку і їх частки
3. Зовнішня торгівля
4. Цінова політика

Перелік таблиць:

1. Виробництво і споживання плавлених сирів в Україні
2. Прогнозоване виробництво і споживання плавлених сирів в Україні
3. Частка основних виробників плавлених сирів в Україні,%
4. Виробничі потужності та обсяги виробництва найбільших виробників плавлених сирів в Україні в 2003 році
5. Експорт та імпорт плавленого сиру в 2001-2003 роках, тонн
6. Ціни на основні види плавлених сирів, що реалізуються на України, 2003
7. Ціни на основні види плавлених сирів, що реалізуються на України, 2003 - продовження

Перелік графіків і діаграм:

1. Виробництво і споживання плавлених сирів в Україні
2. Прогнозоване виробництво і споживання плавлених сирів в Україні
3. Частка основних виробників плавлених сирів в Україні,%
4. Виробничі потужності та обсяги виробництва найбільших виробників плавлених сирів в Україні в 2003 році
5. Співвідношення експорту та імпорту плавленого сиру в 2001-2003 роках, тонн
6. Експорт по місяцях в 2001-2003 роках, тонн
7. Імпорт по місяцях в 2001-2003 роках, тонн
8. Структура собівартості виробництва плавленого сиру
9. Структура собівартості виробництва плавленого сиру за видами сировини

Вас може зацікавити

Зв'язатися з нами